26.11.2010 toate
Castigatorii biletelor la concertul Sarei Connor

Timp de cateva zile Orange a desfasurat un concurs pentru fanii renumitei interprete de balade romantice rock Sarah Connor.

Praticipantii au trebuit sa activeze serviciul Tonuri de Asteptare si au fost automat inregistrati la extragere. Premiul –  bilete gratuite la concert. In plus, participantii le-au facut si o surpriza placuta celor care ii suna, pentru ca au inlocuit tonurile obisnuite din telefon cu o melodie din colectia de tonuri Orange.

Pe 23 noiembrie, momentele de suspans au culminat cu dezvaluirea numelor castigatorilor.  Veronica Grigoreiv din Causeni, Ghenadie Macrii din Anenii Noi, Olga Tuceac din Rascani si Igor Andronati din Slobozia sunt cei 4 norocosi care au primit acces gratuit la concertul Sarei Coonor. In plus, au putut sa mai invite pe cineva, pentru ca premiul presupunea cate 2 bilete pentru fiecare.

Asadar, ziua decisiva. Aflata intr-un turneu prin Europa, interpreta germana Sarah Connor a ales sa sustina un concert si orasul Chisinau. Ne-a prezentat noul sau album, al saptelea la numar, numit Real Love, despre care artista spune ca e inspirat din propriile sale trairi. De asemenea, spectatorii au avut, ocazia sa asculte si cateva din hiturile deja cunoscute, inclusiv faimoasa piesa From Sarah With Love.

Concertul Sarei Connor a avut loc in data de 25 noiembrie la Palatul National, in premiera la Chisinau.