01.12.2010 toate

In ajunul sarbatorilor de iarna Mos Craciun de la Orange vine cu multe cadouri generoase care vor facilita si mai mult comunicarea pentru cea mai numeroasa familie din tara, de circa 2 milioane de clienti.

Asadar, Orange de la 1 decembrie incepe sa daruiasca cadouri pentru toti clientii, iar pentru a savura din plin bucuria sarbatorilor de iarna este suficient sa devina parte Orange.

 

pentru clientii noi PrePay

3000 lei cu fiecare pachet PrePay
vorbiti in fiecare zi gratuit

Pentru clientii PrePay iarna vine cu sania plina de surprize. Cei care vor alege PrePay in perioada 1 decembrie - 31 ianuarie vor avea posibilitatea sa impartaseasca cu cei dragi toate clipele frumoase, pentru ca acum la conectare ei vorbesc gratuit in fiecare zi, tot anul. Cu fiecare pachet PrePay clientii noi primesc credit in retea - 3000 lei gratuit:

  • 1000 lei pentru apeluri
  • 1000 lei pentru SMS
  • 1000 lei pentru MMS

Creditul gratuit in retea este distribuit pe intreg anul. Astfel, in fiecare luna fiecare client primeste cate 252 lei: 84 lei pentru apeluri, 84 lei pentru SMS si 84 lei pentru MMS.

 

pentru clientii Abonament

5400 minute gratuit un an intreg
vorbiti in fiecare zi gratuit

De sarbatori, la Abonament dorintele prind forma. Acum, la conectare fiecare primeste 5400 de minute si, timp de un an, vorbeste in fiecare zi gratuit cu toti cei dragi din familia Orange, la orice ora.

Minutele gratuite sunt distribuite pentru fiecare zi din an. Astfel, zilnic fiecare primeste 15 minute gratuite pentru apeluri spre orice numar Orange, la orice ora.


Numar Favorit gratuit pe viata, dupa 1 an

Dupa un an la Orange, convorbirile cu persoana draga devin absolut gratuite, pe viata.

La 1 an in retea, clientul poate sa aleaga un Numar Favorit si sa comunice gratuit 4 ore lunar. Pe an ce trece, fiecare primeste inca o ora suplimentar. Astfel, mai mult timp la Abonament - mai multe apeluri gratuite cu Numarul Favorit.

 

pentru toti clientii

descoperiti Colectia de Sarbatori Orange





Acum fiecare se poate bucura de Colectia de Sarbatori Orange, care include telefoane la pret special si cadouri.

Astfel, pentru toti clientii PrePay, setul de sarbatoare care include telefon Nokia 1616, cartela PrePay 40 lei cu numar si 3000 lei credit gratuit in reteaua Orange, este disponibil cu doar 399 lei.

La Abonament, Colectia de Sarbatori Orange include o gama variata de telefoane la pret special. Plus, cu fiecare model ales din Colectie abonatul primeste cadou - telefon Alcatel OT 105 cu numar PrePay.

Toata Colectia de Sarbatori poate fi gasita in magazinele Orange sau aici

In acelasi timp, atat la Abonament, cat si la PrePay toate telefoanele BlackBerry® de la Orange, care ofera acces mereu la indemana la retele sociale si email, sunt disponibile cu o oferta speciala – pana la 6 luni de Internet gratuit.

 


Abonament Live TV inclus in Abonament
Pantera 90Live TV 1 ora
Pantera 160Live TV 1 ora
Pantera 260Live TV 5 ore
Pantera 560Live TV 5 ore

dispozitie de sarbatoare cu Live TV pe mobil gratuit

Pentru a se bucura de dispozitie de sarbatoare oriunde se afla, fiecare client PrePay sau Abonament poate beneficia gratuit de Live TV 1 ora, care ofera acces la 20 de posturi TV si 20 radio in direct pe telefonul mobil.

Mai mult chiar, pentru toti cu abonament Pantera, optiunea Live TV devine gratuita pentru totdeauna si de acum incolo va fi inclusa lunar in abonament, fara nici o plata suplimentara.


oamenii dragi alaturi cu apeluri video in reteaua Orange gratuite

De sarbatori, emotiile care nu pot fi auzite, pot fi impartasite prin apeluri video, care la Orange sunt gratuite.

Pentru clientii Abonament este suficient sa dispuna de un telefon 3G. La PrePay, este necesara activarea serviciilor 3G in magazinele Orange, care este gratuita si, in plus, este insotita de un bonus – 100 de minute in retea si 100 MB trafic Internet mobil.


felicitare prin MMS cu doar 30 bani

Cu Orange clientii PrePay si Abonament au ocazia sa le adreseze celor dragi urari de sarbatori cu o felicitare deosebita. Tot ce trebuie sa faca e sa aleaga o imagine, s-o fotografieze cu telefonul mobil si s-o expedieze prin MMS, cu doar 30 bani in orice retea din Moldova.

 

cu Internet Acum pana la 500 MB, gratuit zilnic

navigati gratuit in fiecare zi

Internet Acum de la Orange este cel mai popular serviciu de Internet fara fir din Republica Moldova, care numara deja peste 70.000 de abonati.

Numai cu Internet Acum de la Orange fiecare beneficiaza de:

  • cea mai rapida si extinsa retea Internet 3G+ de pana la 21 Mbps
  • acces la Internet de viteza inalta in peste 240 de localitati
  • navigare nelimitata cu viteza de pana la 256 kbps dupa consumarea traficului inclus in abonament
  • trafic gratuit de loialitate in fiecare luna, dupa un an cu Internet Acum

Pentru navigare pe Internet de viteza inalta oriunde – acasa, la prieteni, la universitate, biblioteca sau birou – e suficient de ales un abonament Internet Acum si un modem compatibil, care sa fie conectat la un laptop sau computer.


in plus, numai acum...
navigare gratuita in fiecare zi cu pana la 500 MB

La Orange fiecare zi devine sarbatoare. Cu Internet Acum abonatii noi primesc trafic suplimentar si pot savura din plin placerea de a fi mereu online cu prietenii, deoarece navigheaza in fiecare zi gratuit. Astfel, timp de 6 luni, in functie de abonamentul ales, la conectare clientii primesc zilnic pana la 500 MB trafic gratuit.

Iar aceasta inseamna, practic, dublu trafic in abonament si mai mult acces la tot ce este interesant pe Internet.


dublu abonament la conectarea pretenilor

Lucrurile bune merita sa fie impartasite. Astfel, daca invita prietenii sa se conecteze, abonatii Internet Acum primesc bonus - un abonament de aproape doua ori mai mare, timp de 3 luni.

Astfel, cu abonament Internet Acum 150 lei abonatul primeste 10 GB. Iar daca invita 4 prieteni, atunci are un an intreg cate 10 GB lunar, in timp ce pretul abonamentului ramane neschimbat.

Abonatii Internet Acum 300 lei care invita prietenii in retea, vor primi gratuit timp de 3 luni optiunea Upload rapid si vor beneficia de viteza de incarcare de pana la 5,76 Mbps, in functie de tipul modemului utilizat.


oferta speciala de modeme
modem de 21 Mbps cu doar 499 lei

Pentru a se bucura din plin de viteza oferita de cea mai rapida si extinsa retea Internet 3G+ din tara de pana la 21 Mbps, abonatii au acum posibilitatea sa procure la pret special cel mai rapid modem disponibil la Orange. De sarbatori, Huawei E 1820 e la pret de numai 499 de lei.


modem Wi-Fi - impartasiti conexiunea Internet 3G+

Cu Modemul Wi-Fi, abonatii pot sa ofere conexiune Internet la mai multe persoane simultan, oriunde s-ar conecta in aria de acoperire 3G+ de la Orange.

Compact si practic, modemul Wi-Fi (ZTE MF30) utilizeaza tehnologie care ofera acces la Internet 3G+ de viteza inalta, de pana la 7,2 Mbps Download, 5,76 Mbps Upload.