23.10.2007 toate
Orange a deschis magazin in Orhei

Orange a inaugurat miercuri un nou magazin in orasul Orhei, volumul investitiilor fiind de circa 100 de mii de dolari. Potrivit oficialilor companiei, acest magazin transpune conceptul de imagine Orange.

"Este primul magazin deschis in Orhei, prin intermediul caruia vizitatorilor li se va oferi un spatiu multifunctional", a declarat Directorul General Orange Moldova Dl Bruno Duthoit.

In noul magazin, vizitatorii pot testa produsele si serviciile Orange si pot cumpara cele mai noi modele de telefoane. Pentru clientii business, exista o zona speciala dedicata serviciilor de transfer de date si e-mail mobil.

Pentru cei curiosi, exista o zona de testare a ultimelor noutati, iar pentru cei pasionati de jocuri, o zona unde pot testa cele mai noi jocuri pe telefonul mobil.

Acest magazin cuprinde o suprafata de 80 de metri patrati si este al 8-lea magazin din reteaua proprie, amenajat conform standardelor europene Orange.

In 2007 Orange Moldova va mai deschide un magazin la Soroca. Iar numarul punctelor de vanzare Orange pana la finele anului va constitui 1600.

O mare parte din ele sunt amplasate in localitatile rurale.