23.12.2010 toate
Orange a desemnat castigatorul unui MILION de lei

In data de 23 decembrie curent, la ora 11:00, a avut loc extragerea finala a concursului "Castiga un milion cu Orange", organizata de Orange Moldova.

In cadrul extragerii, a fost desemnat participantul, care a castigat 1 milion de lei cu Orange.

Concursul s-a desfasurat in perioada 14 octombrie – 22 decembrie curent, timp in care, participantii, clienti Orange, au castigat:

  • 60 de premii a cate 10,000 lei, in fiecare zi
  • 9 masini Peugeot 107, saptamanal
  • 100 extra premii pentru cei mai activi participanti - hanorace
  • 30 premii surpriza pe durata concursului – Nokia 2220s
  • Premiul Mare - 1,000,000 lei


Certan Olesea din or. Nisporeni, castigatoarea unui automobil Peugeot 107, isi exprima emotiile: "N-am crezut niciodata ca este real si simplu sa castigi asa un automobil. Sunt foarte fericita. De azi inainte voi participa la fiecare actiune organizata de compania Orange si le recomand tuturor clientilor Orange sa fac[ la fel, deoarece au numai de castigat."

Cojocaru Gheorghe din Calarasi este si el detinatorul unui automobil: "Despre concurs am aflat intamplator si, intr-o gluma, am decis sa particip, s-a dovedit sa am si noroc. Multumesc companiei Orange pentru un premiu atat de pretios in ajunul sarbatorilor de iarna, imi va fi de mare folos."

Vasile Onta din Stauceni a castigat un premiu de 10.000 de lei: "Nu am cuvinte sa-mi exprim bucuria. Anul acesta, compania Orange a fost pentru mine un Mos Craciun adevarat. Nu cred ca voi mai castiga vreun premiu atat de valoros. Mi-am dorit mult sa castig si dorinta mea s-a realizat. Credeti in minuni, acestea neaparat se vor indeplini."

Castigatorul Premiului Mare - 1 000 000 de lei este Dumitru din Chisinau, care, din motive de securitate, a preferat ca numele sau deplin sa nu fie facut public.

Toate extragerile din cadrul concursului au fost automatizate si au avut loc in prezenta unei comisii independente, si a unui notar, ceea ce a asigurat transparenta si excluderea interventiei factorului uman in procesul extragerii.