29.12.2010 toate
Orange impreuna cu Geta Burlacu au organizat concertul de caritate “Vreau sa-l ajut pe Mos Craciun”

In data de 28 decembrie curent, Orange impreuna cu Geta Burlacu au sustinut la Teatrul National de Opera si Balet concertul de caritate  „Vreau sa-l ajut pe Mos Craciun”.

Programul artistic a inclus melodii din repertoriul Getei Burlacu. Alaturi de faimoasa interpreta au mai evoluat Alex Calancea Band si studioul de dans Infinity. Banii colectati din vanzarea biletelor vor fi donati pentru imbunatatirea conditiilor de trai a copiilor defavorizati de la scolii-internat din s. Corten, raionul Taraclia.

Geta Burlacu, interpreta de muzica usoara: „Multumesc companiei Orange Moldova pentru sustinere  in organizarea concertului de caritate de Craciun. Impreuna cu Orange reusim nu doar sa distram publicul larg prin concertele pe care le prezentam traditional in ajunul sarbatorilor de iarna, dar si sa facem fapte bune, ajutand copiii defavorizati.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: „Deja de cativa ani avem o colaborare frumoasa cu Geta. Impreuna cu ea si cu clientii Orange realizam lucruri deosebite. Concertul de binefacere organizat in perioada sarbatorilor de iarna este o traditie pentru noi.
In 2009, exact un an in urma, impreuna cu Geta in cadrul acestui concert, am lansat o campanie SMS de colectare de fonduri pentru renovarea Spitalului Clinic pentru copii din Balti. In cadrul campaniei clientii Orange au donat aproape 260,000 de lei. Fundatia Orange a mai adaugat in jur de 900,000 de lei, banii fiind utilizati pentru schimbarea integrala a geamurilor Departamentului de Pediatrie a Spitalului din Balti. Aceasta a fost o surpriza pe care, impreuna cu clientii nostri, le-am oferit-o locuitorilor din nordul republicii chiar de Craciun, pe 25 decembrie curent
”.