04.02.2011 toate
Orange a primit marele premiu "Mercurul de Aur", nominalizarea "REPUTATIE si INCREDERE" la Marca Comerciala a Anului

Ceremonia de decernare a distinctiilor celei de-a opta editii a concursului organizat de Camera de Comert si Industrie, a avut loc in data de 3 februarie, in incinta Casei Sarbatorii.
Premiul Mare „Mercurul de Aur” i-a fost inmanat Directorului General Orange, Liudmila Climoc, de catre Presedintele interimar al Republicii Moldova Marian Lupu.

"Marele Premiu Mercurul de Aur reprezinta pentru noi un gest de recunoastere a rezultatelor obtinute impreuna cu cea mai mare familie din Moldova, care numara 2 milioane de clienti.
Acesta denota faptul ca Orange Moldova este o companie de succes  pe piata  Republicii Moldova, care inregistreaza  performante in toate domeniile de activitate: calitatea si accesibilitatea serviciilor, implementarea inovatiilor, deservirea clientilor, politicile de responsabilitate sociala.

 Este un premiu care ne face sa fim si mai ambitiosi in activitatea noastra pentru a pastra aceasta prestatie de exemplu demn de urmat, contribuind in acest fel la dezvoltarea mediului de afaceri, dar si la formarea unei istorii investitionale atractive pentru mediul de afaceri international”. - a mentionat Liudmila Climoc, Directorul General al Companiei Orange Moldova.
In anul 2010 Orange Moldova a inregistrat rezultate performante gratie investitiilor atit in dezvoltarea si extinderea serviciilor prestate, cit si in activitatile de responsabilitate sociala, consolidate prin intermediul Fundatiei Orange Moldova.

Acum, cu 2 milioane de clienti, familia Orange este cea mai mare din Moldova. Internet Acum este cel mai popular serviciu de internet fara fir din tara, fiind utilizat de peste 70 de mii de clienti, iar reteaua 3G+ este acum accesibila pentru 75% din populatie. 

Totodata, trebuie de mentionat ca viteza de 21Mbps pentru serviciul Internet Acum, de care se bucura Moldova, este asigurata de putini operatori pe planeta.
Astfel, clientii beneficiaza de servicii de cea mai buna calitate din Europa.
De asemenea, Orange deschide noi perspective pentru piata de telecomunicatii prin testarea noilor tehnologii. Astfel, in vara acestui an utilizatorii din Republica Moldova au avut posibilitatea sa testeze serviciile de generatia a  4.

“Tinem mult la calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor nostri. Urmarim indeaproape evolutia la acest capitol si constat cu placere ca potrivit studiilor efectuate la nivelul tuturor tarilor in care este prezent Grupul Orange, utilizatorii din Republica Moldova beneficiaza de cel mai bun nivel de calitate a serviciilor voce.
Numai in ultimii 3 ani, Orange a investit in Moldova mai mult de 2 miliarde de lei. Iar toate reusitele obtinute, reflecta angajamentul nostru de a aduce in Moldova cele mai interesante inovatii pe care le transformam in servicii simple si accesibile pentru locuitorii tarii.” - a mentionat Liudmila Climoc, Directorul General Orange Modlova.

La finele anului precedent, echipa Orange numara 880 de angajati, dintre care 120 au fost angajati in 2010. De asemenea, in vederea sprijinirii activitatilor Grupului in Belgia si Elvetia, au fost create 140 de locuri de munca pentru serviciile  financiare si de back office.

despre Orange Moldova
Compania este prezenta in Moldova din 1998 si, in timp, a acumulat o baza de clienti de peste 2 milioane de utilizatori de telefonie mobila, internet mobil, si servicii de telefonie fixa, detinand o cota de piata de 65,% pe  piata de telecomunicatii mobile. Misiunea Orange Moldova este orientata pe oferte prietenoase pentru clienti, concepute sa aduca beneficii populatiei si sa asigure cresterea prin inovatie. Cu Orange, 99,4% din populatia tarii beneficiaza de acoperire GSM / EDGE, iar deja pentru 75% sunt disponibile serviciile 3G+.


Versiunea Desktop