21.02.2011 toate
Impreuna la Eurovision 2011

Orange Moldova si IPNA Teleradio Moldova au anuntat despre parteneriatul general in cadrul concursului Eurovision 2011

Moldova va participa la cea de-a 56-ea editie a concursului "Eurovision Song Contest 2010" gratie parteneriatului stabil cu compania Orange Moldova, care si-a confirmat statutul sau de partener General al Proiectului si pentru editia din acest an. Despre aceasta reprezentantii companiilor Teleradio Moldova si Orange Moldova au anuntat astazi in cadrul unei conferinte de presa.

Anul acesta, organizarea selectionatei nationale pentru Eurovision exprima dorinta companiilor IPNA "Teleradio Moldova" si Orange nu doar de a organiza si dezvolta profesionist concursul, dar si de a-l face accesibil pentru toate categoriile de muzicieni.

"Una din prioritatile companiei Orange este promovarea talentelor muzicale, care, la randul lor, duc faima tarii noastre in exterior. Suntem la a patra editie a Eurovisionului sustinuta de Orange. Consideram acest concurs unul dintre cele mai importante evenimente muzicale al anului. De fiecare data cand avem posibilitatea de a sustine si incuraja tinere talente, o facem cu o deosebita placere si responsabilitate sociala. Putem spune cu incredere ca pe parcursul activitatii noastre, am avut mai multe colaborari frumoase de acest gen: Festivalul International de muzica a tinerilor talente "Chipuri de prieteni", concerte cu Goran Bregovic si Cesaria Evora, Geta Burlacu, Studio One, Dan Balan, Pavel si Cleopatra Stratan, Nelly Ciobanu, Scorpions, Lara Fabian si altii" , a mentionat Liudmila Climoc, Directorul General Orange Moldova.

"Aducem multumiri companiei Teleradio Moldova pentru oportunitatea de a participa in calitate de Partener General la concursul Eurovision, editia 2011. Fie ca pentru unii participanti concursul va fi o pista de lansare in lumea muzicii, iar pentru altii o noua treapta in cariera de muzician, toti au nevoie de sustinere, incurajare si promovare in drumul lor spre succes", a concluzionat Liudmila Climoc.



Eurovision Moldova 2011 - mai interactiv si mai distractiv

In acelasi timp, a fost lansat un sir de activitati multimedia pentru a aduce mai aproape de public Eurovision Song Contest 2011. Toti cei interesati vor avea acum posibilitatea sa cunoasca mai multe despre concurenti si sa afle detalii despre tot ce se intampla dupa culisele concursului.


Eurovision Moldova 2010 in retelele sociale

In acest an, fanii Eurovision au posibilitatea sa urmareasca interpretii favoriti prin intermediul retelelor sociale. Pe facebook, twitter si blogul Orange, vizitatorii pot sa afle informatii de ultima ora despre concurs si participanti, sa plaseze comentarii, sa adreseze intrebari si sa lanseze teme de discutii.

De asemenea, direct de pe telefonul mobil, clientii Orange pot sa descarce toate piesele inregistrate la concurs si sa afle amanunte despre pregatirile pentru Eurovision.

Link-urile spre paginile dedicate Eurovision Moldova 2011 pot fi gasite pe site-ul eurovision.orange.md


ton in telefon – o piesa de la Eurovision

Clientii Orange pot sa-si inlocuiasca tonul de apel si sa-si intampine prietenii cu piesa preferata de la Eurovision. Cele 25 de melodii, care vor fi interpretate in timpul concertului din 26 februarie pot fi descarcate gratuit de pe site-ul tonuri.orange.md sau prin apel la numarul scurt 3000.

Clientii Orange care au deja instalat tonul de asteptare standard, isi vor bucura prietenii care ii suna cu o piesa noua de la Eurovision. Fiecare din cele 25 de piese vor fi promovate pe rand, timp de 1 zi.

Pentru telefonul mobil Orange a lansat o pagina wap special dedicata evenimentului, care poate fi accesata pe m.orange.md. La fel ca pe site-ul web aici sunt disponibile poze ale celor 25 de finalisti insotite de o scurta biografe si piesele – integral sau in versiunea « sonerie ».

Orange este partener general al Eurovision deja al patrulea an consecutiv. Primele 2 etape nationale de preselectie au avut deja loc. Initial, juriul format din 9 persoane, specialisti si personalitati notorii in arta si muzica, au ales piesele pe care vor sa le audieze live. Apropo, recordul de anul trecut dupa numarul de doritori de a participa la Eurovision a fost batut. In acest an, s-au inscris 99 de piese. Live au au fost audiate 57 din 60, iar 25 au trecut in finala.