25.02.2011 toate
Sambata, 26 februarie, alegem reprezentantul Moldovei la Eurovision Song Contest 2011

Compania Orange Moldova in colaborare cu IPNA “Teleradio-Moldova”, prezinta Eurovision Moldova 2011.

Sambata, 26 februarie,ora 19:40, in direct pe Moldova 1, toti locuitorii tarii vor putea vota si, impreuna cu juriul, vor alege castigatorul care ne va reprezenta tara la Dusseldorf, Germania.

Moldova va participa la cea de-a 56-ea editie a concursului "Eurovision Song Contest 2011” gratie parteneriatului stabil cu Orange Moldova, care sustine in totalitate proiectul si in acest an.

cu fiecare SMS ajutati corul de copii Lacrimosa  

Votand in cursa de sambata seara pentru interpretul favorit, spectatorii vor participa la alegerea reprezentantului Moldovei la Concursul European, si in acelasi timp, vor contribui la sustinerea corului de copii Lacrimosa. Toti banii colectati in urma SMS voting-ului din partea clientilor Orange, vor fi alocati pentru cei 68 de copii talentati care canta in cor.

Lacrimosa a fost fondat acum 13 ani si are in palmaresul sau zeci de premii atat la concursuri nationale, cit si internationale. Costul unui SMS – 8 lei.

Cu Orange participati la alegerea castigatorului Eurovision Moldova oriunde ati fi 
Finala nationala a show-ului din acest an poate fi urmarita in direct la TV, pe Internet sau de pe telefonul mobil.

Anul acesta chiar si fanii acestui concurs de peste hotarele tarii
vor avea posibilitatea sa urmareasca show-ul in direct pe site-ul eurovision.orange.md.

De asemenea, clientii Orange pot privi evenimentul de pe telefonul mobil, exclusiv pe m.orange.md sau de pe iPhone, prin aplicatia TV Orange.

castigati un iPad

Pentru a savura atmosfera incendiara din seara concursului pe facebook vor fi postate comentarii live despre ceea ce se intampla in camera verde.

De asemenea, fanii paginii Orange de pe Facebook vor avea posibilitatea sa posteze comentarii,iar la final toti vor participa la o tombola in care au sansa sa cistige un iPad. Pentru aceasta este suficient sa devina fan ai paginii Orange pe facebook  sa urmareasca comentariile si sa se expuna cu privire la finala nationala a celui mai tare concurs de muzica din tara.

Una din prioritatile companiei Orange este promovarea talentelor muzicale. Orange sustine deja a patra editie a Eurovisionului. Pe parcursul activitatii sale Orange a sustinut mai multe evenimente culturale cum ar fi: Festivalul International de muzica a tinerilor talente "Chipuri de prieteni", concerte cu Goran Bregovic si Cesaria Evora, Geta Burlacu, Studio One, Dan Balan, Pavel si Cleopatra Stratan, Nelly Ciobanu, Scorpions, Lara Fabian si altii.