01.03.2011 toate
Primul concert solo al Doinei Sulac sustinut de Orange

Compania Orange Moldova va sustine in calitate de partener general primul concert solo al Doinei Sulac. Evenimentul va avea loc in data de 6 martie 2011 la Palatul National. Pe aceasta scena ea a debutat la virsta de 4 ani alaturi de tatal sau Nicolae Sulac - o legenda a folclorului moldovenesc.

Liudmila Climoc, Director General Orange: „Prin sustinerea acestui concert continuam sa promovam tinerele talente din domeniul muzicii, unul din cele mai importante domenii de implicare ale companiei Orange. Si de fiecare data cand avem posibilitatea de a sustine si incuraja tinerele talente, o facem cu o deosebita placere si responsabilitate sociala.

Credem ca va fi un concert de calitate si din aceste considerente am decis sa invitam 50 de studenti de la Academia de Muzica, care credem ca vor asista la un master class sustinut de cei mai buni artisti de muzica populara din Moldova.

Putem spune cu incredere ca pe parcursul activitatii noastre, am avut mai multe colaborari frumoase de acest gen: Festivalul International de muzica a tinerilor talente "Chipuri de prieteni", concerte cu Goran Bregovic si Cesaria Evora, Geta Burlacu, Studio One, Dan Balan, Pavel si Cleopatra Stratan, Nelly Ciobanu, Scorpions, Lara Fabian, Bravo, Studio One, Dima Bilan s.a, pe care le vom continua."

Interpreta va fi acompaniata de Orchestra Lautarii sub bagheta maestrului Nicolae Botgros si sustinuta de Ion Paladi, Adriana Ochisanu, Lidia Bejenaru,Nicolae Glib, Nicolae Cibotaru, Ian Raiburg, Aura, trupa Akord.

Vlad Costandoi, Producatorul companiei Sens Music: „Spectacolul va avea o scenografie deosebita, datorita configuratiei inedite a echipamentului tehnic.” Doina Sulac, interpreta: „Acest concert este foarte important pentru mine, pentru ca realizez un vis de-al tatalui meu si imi doresc din tot sufletul sa fie si un omagiu lui Nicolae Sulac.” Biletele pot fi procurate la ghiseele Palatului National.