01.04.2011 toate
Orange Music prezinta – in premiera in Moldova! Fii martorul celei mai tari nopti albe de sunet, dans si lumini a anului - Orange Music White Night.

Sambata, 2 aprilie, in cel mai spatios pavilion de la Moldexpo, coloram noaptea in alb, alaturi de rezidentul Sensation, cel mai vestit festival dance din lume, DJ si producator extrem de dedicat profesiei, legendarul Marco V din Olanda.

Orange Music White Night – este o premiera pentru Moldova. Exclusiv  nuantele de alb si negru si  ritmurile vibrante ale celor mai buni DJ ai lumii,  creaza cele mai senzationale petreceri nocturne.
Astfel, cu Orange noaptea este colorata in alb in adevaratul sens al cuvantului. Prin urmare, asteptarile sunt ca fiecare invitat sa-si puna haine albe pentru acest eveniment. Cei care vin in alb din cap pana in picioare participa la extragerea cu bilete pentru festivalul Sensation, care va avea loc pe 8 mai la Kiev.

Orange Music White Night – este un concept unic, realizat pentru prima data la Moldexpo, pe o scena enorma, dotata cu echipamente de ultima ora. O scena in continua verva, 70 kWatt sunet, o multime de lumini fascinante si spatiu sufficient, toate acestea pentru ca fiecare sa se simta liber sub ritmurile incitante ale dansului. Va fi disponibila si o zona VIP cu intrare separata, amplasare avantajoasa, bar si arena de dans.

Pe 2 aprilie, in cadrul Orange Music White Night va performa Marco V – unul din cei mai inventivi mixeri de muzica electronica moderna, care se deosebeste printr-o energie fantastica si abilitatea de a bucura publicul cu muzica electronica de calitate.

Despre artist

Marco V – este favoritul DJ-lor internationali de top, fiind de nenumarate ori inclus in randul celor mai buni 100, conform DJ Mag. In plus, elita DJ-eilor lumii, printre care Armin van Buuren si Tiesto, au confirmat in repetate randuri ca Marco V este de nivelul primilor 10 in clasament.

In 2010, Marco V a lansat brand-poiect muzical intitulat "T.A.O." (The Art Of.), care face sa explodeze scenele de dans din lume. Alaturi de proiectele sale, deja cativa ani la rand, Marco V a evoluat la festivalurile Sensation din intreaga lume. O candidatura mai potrivita pentru a plasa, cu Orange Music White Night, Chisinaul in circuitul marilor capitale ale muzicii nici ca se putea. La Chisinau, Marco V va performa cu un set exclusiv de piese, care n-au mai rasunat nicaieri anterior.

Biletele pot fi cumparate de pe 7 martie in magazinele Orange de la centrul comercial MallDova, etajul 3; Orange Studio, pe str. Mihai Eminescu, 60. In plus, toti clientii Orange au posibilitatea sa cumpere bilet la pret special – prezentind  telefonul mobil Orange..

Ne vedem la concert!