04.04.2011 toate
serviciul Tonuri de Asteptare si ton personalizat - gratuit

Pana pe 4 iunie, la Orange activarea serviciului Tonuri de Asteptare este gratuita. In acest fel, va personalizati telefonul cu o melodie care va inlocui sunetele plictisitoare pe care le asculta toti cei care va suna pana ridicati receptorul.

alegeti modalitatea de activare care va convine
  • pe web
    Accesati tonuri.orange.md si urmati instructiunile de activare a serviciului din sectiunea “ajutor”.
  • prin SMS
    Expediati un SMS cu textul REG la numarul 3000
    Pret: 1,2 lei la PrePay, gratuit la Abonament
  • prin apel
    Sunati 3000 si urmati instructiunile vocale.
    Costul apelului - 1 leu/min

Serviciul Tonuri de Asteptare, care include o melodie standard, este gratuit timp de 30 de zile din momentul activarii, dupa care va fi aplicata taxa lunara aferenta serviciului de 8 lei. Schimbarea ulterioara a melodiei, cu exceptia tonurilor personalizate, se taxeaza la costul indicat al melodiei. Clientii PrePay sunt taxati la fiecare 30 de zile dupa activarea serviciului, iar clientii Abonament la ziua facturarii. Pentru dezactivarea serviciului urmati instructiunile vocale sunand 3000 (costul apelului - 1 leu/min) sau expediati SMS cu textul STOP la 3000 (pret 1,2 lei la PrePay, gratuit la Abonament).

ton personalizat gratuit – spuneti salut in stil propriu

Vreti un ton ca la nimeni altul? Pana pe 4 iunie, aveti ocazia sa incarcati tonuri personalizate gratuite. Iar daca aveti deja instalat un astfel de ton, in perioada ofertei beneficiati acesta va fi reinnoit gratuit.

Ce este un ton personalizat? Practic, orice melodie care va place, fragment amuzant sau piesa cantata chiar de voi. Trebuie doar sa le incarcati pe tonuri.orange.md si sa le setati ca ton de asteptare in telefon.

inregistrati un ton personalizat
  • pe web
    Dupa ce v-ati inregistrat la serviciul Tonuri de Asteptare, accesati meniul albumul meu, rubrica tonuri personalizate, apoi incarcati fisierul audio pe care doriti sa-l instalati ca ton.
  • prin apel
    Sunati la numarul 3000 (costul apelului - 1 leu/min) ca sa inregistrati un ton personalizat cu ajutorul telefonului mobil. Urmati instructiunile vocale pentru a incepe inregistrarea, apoi accesati albumul meu pentru a efectua setarile.

Instructiunea video de creare si incarcare a unui ton personalizat:

Tonul personalizat este gratuit timp de 60 de zile de la activare, dupa care va fi taxat cu 5 lei. Perioada ofertei: 4 aprilie – 4 iunie 2011.

aflati aici cum sa creati un ton personalizat