05.04.2011 toate

Astazi, Orange lanseaza noi oferte pentru toti clientii Abonament.

Impreuna cu Orange, clientii se vor bucura de libertatea de alegere in deplinul sens al cuvantului. Astfel, pe langa faptul ca abonatii au posibilitatea sa aleaga abonamentul care li se potriveste mai mult – Pantera, Delfin sau Fluture, ei pot aleage si o oferta de care beneficiaza timp de 1 an.

Astfel, cu Pantera sau Delfin de la 80 lei, abonatii beneficiaza de una din aceste oferte:

  • 10 ore gratuite seara si in weekend sau
  • 5 ore gratuite cu 5 Numere Favorite sau
  • 10 minute gratuite in fiecare zi

Iar la alegerea Delfin 50 sau Fluture, ei beneficiaza de 3 ore gratuite seara si in weekend, 1 ora gratuita cu 5 Numere Favorite sau 5 minute gratuite in fiecare zi.

Asadar, 10 ore sau 3 ore gratuite seara si in weekend se ofera lunar, timp de 1 an, pentru convorbiri in retea in fiecare seara de la 20:00 pana la 8:00 si in weekend. 5 ore sau 1 ora gratuita cu 5 Numere Favorite se ofera lunar, timp de 1 an pentru convorbiri cu 5 Numere Orange la alegere. 10 minute sau 5 minute gratuite in fiecare zi se acorda zilnic la ora 00:00 clientilor activi pentru convorbiri in retea si sunt valabile 24 de ore.

Aceasta oferta este valabila la conectare sau transfer de la PrePay la Abonament pana in data de 30 iunie 2011, cu conditia selectarii uneia dintre cele 3 oferte disponibile. Minutele si orele gratuite sunt valabile pentru apeluri in retea sau spre numerele Orange selectate si nu se transfera in luna sau ziua urmatoare. Odata aleasa oferta nu poate fi schimbata.

Noutati in Colectia de Primavara

Incepand cu 5 aprilie Orange ofera cel mai accesibil telefon la un pret de doar 299 lei. Astfel, la Abonament, atat abonatii existenti cit si cei care se vor conecta acum, vor avea posibilitatea sa procure telefonul Nokia 1616 la doar 299 lei, un telefon practic si durabil.

Iar clientii PrePay pot procura pachetul PrePay cu Nokia 1616 si numar cu credit inclus la doar 399 lei. In plus, la activare orice client PrePay primeste 100 minute gratuite seara si in weekend timp de 1 an, pentru apeluri in retea.

La fel clientii se bucura in continuare de Colectia de Primvara Orange, care include telefoane de generatie noua la pret accesibil tuturor.

pana la 50% reducere pentru telefoanele smartphone
Astfel, doritorii de a avea un telefon smartphone, au la dispozitie in Colectia de Primavara cele mai inteligente telefoane, cu o multime de functii impresionante, cu pana la 50% reducere.

si telefoane performante de la 35 lei/luna
De asemenea, Colectia de Primavara include acum mai multe telefoane performante, care pot fi procurate in rate. Astfel, clientii pot alege unul dintre telefoanele dorite de la 35 lei/luna.