12.04.2011 toate
Emmy, reprezentanta Armeniei la Eurovision, in turneu de promovare la Chisinau

Emmy - reprezentanta Armeniei la concursul international Eurovision, a sustinut o conferinta de presa la Chisinau. Vizita in tara noastra face parte din seria de evenimente organizate in cadrul turneului de promovare a piesei "Boom-Boom", care urmeaza a fi interpretata in semifinala Eurovision 2011. Dupa ce „So lucky" a fost cantata pe scena de la Erevan, a venit si randul "Boom-Boom" sa rasune in Moldova. Piesa a fost interpretata la Chisinau chiar de reprezentanta Armeniei, Emmy, in cadrul turneului promotional, ce implica o serie de activitati, inclusiv emisiuni radio, TV.

In cadrul conferintei de presa organizata astazi de producatorul evenimentului compania publica Teleradio Moldova si Orange Moldova, Partenerul General Eurovision Moldova, Dohar, seful delegatiei Armeniei la Eurovision a declarat: "Consider ca Armenia si Moldova se vor sustine reciproc. Asta deoarece zilele trecute formatia Zdob si Zdub a sustinut un concert in Armenia, unde au fost primiti foarte bine".

Emmy considera ca: "Piesa este una vesela si interesanta. Se memoreaza usor. Cred ca avem toate sansele de a ajunge printre primii 5”.

De asemenea, cantareata a avut o intrevedere cu Liudmila Climoc, Directorul Orange Moldova, care a mentionat: „Suntem mandri ca sustinem deja al patrulea an acest concurs in Moldova, iar experienta noastra de doi ani este preluata de catre colegii nostri din Armenia. Este un concurs important care promoveaza cei mai talentati cantareti si, in acelasi timp, contribuie la promovarea imaginii tarilor noastre. Va dorim multa bafta curaj si insistenta”.

Armenia a debutat la Eurovision in anul 2006, fiind reprezentata de Andre. Anul trecut, Armenia a fost reprezentata de interpreta Eva Rivas cu piesa “Apricot", care a ocupat pozitia a 7-a.