03.05.2011 toate
Orange este un partener fidel al sportului

Orange Moldova a devenit partener al Federatiei de Rugby din Moldova. Simbata in data de 30.04 pe stadionul Dinamo a fost semnat contractul de parteneriat dintre Orange si Federatia de Rugby din Moldova.

Mickael Faure, Directorul de Marketing si Comunicare Orange Moldova a declarat: "Orange este un promotor al sporturilor in Moldova. Deja suntem Parteneri Generali ai Federatiei de Fotbal din Moldova, iar intentiile noastre de promovare a sportului in Moldova nu se opresc aici, si de fapt semnarea contractului de Federatia de Rugby este o dovada a intentiilor companiei Orange. Apreciem mult rezultatele echipei nationale de Rugby si prin acest parteneriat speram sa aducem mai multa valoare acestui sport in Moldova".

Contractul a fost semnat in pauza dintre reprizele jocului Moldova - Olanda, in cadrul caruia Moldova a obtinut victorie, cu scorul 22-15. Astfel Moldova este campioana europeana in sezonul 2010 - 2011 in grupa 1B. Echipa de Rugby din Moldova se clasifica la moment pe locul 27 in lume, avand performante impresionante in decursul activitatii sale.

Vasile Revenco a declarat: "Multumim companiei Orange pentru acest parteneriat. Sincer vorbind am asteptat acest pas si suntem fericiti de faptul ca avem alaturi de Federatie si alaturi de echipa un partener de asa incredere si forta cum este Orange. Suntem siguri ca impreuna vom atinge toate obiectivele".

La acest joc a fost prezent si Prim-Ministrul, Vlad Filat si Nicolae Juravschi, Presedintele comitetului Olimpic.

Comunicat de presa publicat de Rugby.