06.05.2011 toate
Modificarea pretului pentru serviciul "Expediere detalii apeluri prin posta"

In dorinta sa de a proteja natura, Orange a creat pentru toti clientii Abonament posibilitatea de a primi factura detaliata a convorbirilor telefonice prin e-mail. Aceasta vine sa inlocuiasca factura pe suport de hartie, expediata prin posta.

Totodata, serviciul "Expediere detalii apeluri prin posta" ramane disponibil si, incepand cu 14 iunie 2011, va costa 5 lei/numar.

Unul din avantajele serviciului "Factura electronica" este faptul ca el este gratuit.

Un alt avantaj este faptul ca factura prin e-mail este expediata in regim online, ajunge la destinatar in conditii sigure si poate fi vizualizata direct de pe computer. In acest fel, aveti oricand acces la toate facturile lunare si detaliate pentru ca le puteti arhiva pe computer sau in casuta postala. In plus, primiti factura prin e-mail la timp, chiar in ziua de facturare.

De remarcat este faptul ca, renuntand la factura detaliata pe hartie, contribuiti la protejarea naturii - pentru un milion de pagini de facturi se consuma peste 5 tone de hartie, ceea ce inseamna 20 de copaci taiati.

Pentru a activa gratuit serviciul "Factura electronica", Va asteptam cu buletinul de identitate la unul din magazinele Orange pentru completarea cererii.