06.05.2011 toate
fiecare zi se schimba cu Orange

Orange Moldova anunta astazi o noua viziune asupra lucrurilor si un rol nou. Astfel, sloganul Orange "impreuna facem mai mult" devine "fiecare zi se schimba cu Orange". Noul slogan Orange este inspirat din obiectivele sale - oferirea serviciilor inovative, de calitate, tuturor locuitorilor tarii, pentru a schimba viata spre bine. In fiecare zi.

Asadar, cu Orange se schimba
  • Comunicarea – cu serviciile PrePay si Abonament pentru 2.000.000 de locuitori ai tarii.
  • Accesul la Internet – deoarece Orange dispune de cea mai rapida si extinsa retea Internet 3G+ din tara.
  • Afacerile – fiindca Orange este un operator integrat care ofera telefonie mobila, fixa, Internet prin fibra optica si asistenta individuala.
  • Speranta – prin sustinerea copiilor din familiile social vulnerabile, a elevilor din scolile internat, a copiilor cu deficiente, prin donatii de echipamente pentru institutiile medicale, toate posibile cu Fundatia Orange.
  • Tehnologiile – prin oferirea serviciilor simple si inovative tuturor locuitorilor tarii.
  • Calitatea – prin certificarea in domeniul a 4 standarde internationale ISO.
  • Emotiile – prin HD Voice in premiera mondiala.
  • Muzica – cu cele mai tari concerte din tara.
  • Grija – asistenta oferita clientilor 24 din 24.



Iar fiecare oferta, serviciu, produs sau inovatie este o dovada in plus ca prin posibilitatile incredibile pe care le ofera Orange viata se schimba. Fiecare zi se schimba cu Orange.

 

primele dovezi – noile oferte PrePay si Abonament

Mai sus sunt mentionate posibilitatile de care intreaga familie Orange se bucura deja. Astazi, Orange vine cu noi oferte PrePay si Abonament:


PrePay Magic Zone

pana la 99% reduceri la apeluri
in toata tara

Pentru prima data in Moldova, toti clientii PrePay vor beneficia de o oferta inedita si foarte generoasa. Cu PrePay Magic Zone ei vor avea reduceri de pana la 99% la apelurile in retea. Reducerile sunt diferite ca procentaj, in dependenta de locul si ora la care se suna, si sunt valabile in toata tara.

Astfel, cu noua oferta clientii PrePay au parte de surprize in fiecare zi si la orice pas. Acum in toata tara exista PrePay Magic Zone cu reduceri-surpriza la apeluri, ceea ce ofera posibilitatea de a comunica mai mult cu toti din reteaua Orange. In fiecare localitate, in fiecare zi, pana la sfarsitul anului – PrePay Magic Zone in toata tara.

De exemplu, in centrul or. Balti, la ora 9 dimineata reducerea e de 20%. Intr-o alta regiune a orasului reducerea poate fi de 50%, iar seara in acelasi loc apelul spre orice numar Orange poate fi cu 99% mai ieftin.

activarea PrePay Magic Zone este gratuita
Oferta PrePay Magic Zone, disponibila pentru prima data in Moldova, este pentru toti la PrePay si poate fi activata gratuit prin apel la numarul 800 sau formand *800#  .

reducerea poate fi vizualizata direct pe ecranul telefonului
Cele mai placute sunt reducerile mari. La PrePay, exista posibilitatea ca acestea sa fie vizualizate direct pe ecranul telefonului. Astfel, clientul poate observa cand are cele mai mari reduceri si poate profita de ele din plin. Mai multe detalii pot fi gasite pe www.orange.md/MagicZone.

In plus reducerea existenta poate fi verificata prin apel la numarul 800 sau formand *800# 


primul apel gratuit
in fiecare dimineata

pentru toti la Abonament

Primul apel gratuit, in fiecare dimineata – este oferta de care se vor bucura toti clientii Abonament. In fiecare dimineata, ei vor avea un motiv in plus sa inceapa ziua cu buna dispozitie. Vor putea apela gratuit, prietenii, rudele sau pe oricine din reteaua Orange, in fiecare dimineata, de la 6:00 la 12:00

activati gratuit primul apel de dimineata
Primul apel de dimineata este gratuit pentru toti la Abonament. Urmeaza doar sa fie activat printr-un apel la numarul 800 sau formand *800#  , apoi 1.


Multimedia

e timpul pentru distractie
jocuri pentru toti

Si serviciile multimedia devin mai interesante si mai diverse, jocurile dupa cele mai faimoase filme ca Avatar, Iron Man 2, Fast&Fourious 5, King Kong direct de pe telefon pot fi descarcate de pe portalul Orange pentru a petrece mai vesel timpul. Pentru aceasta urmeaza sa fie accesat m.orange.md, sectiunea "Gameloft jocuri".

2 la pret de 1

Acum o mare parte din aceste jocuri participa intr-o oferta foarte avantajoasa, deoarece la procurarea unui joc al doilea este gratuit.


filmat in Moldova - primele spoturi realizate acasa

Filmele de promovare a noilor oferte PrePay si Abonament au fost filmate, chiar zilele acestea, in Moldova. Regizor este francezul Nicolas Fay si a fost asistat de o echipa de filmare de la noi. Astfel, la ecranele TV vor putea fi savurate imagini cu parcuri, jocuri, locuri renumite si oameni din Moldova.