11.05.2011 toate
Orange Moldova sustine pentru al doilea an Ziua Europei la Chisinau

Filme, concerte, dansuri nationale, expozitii si dezbateri publice astfel a fost marcata Ziua Europei in Republica Moldova. Orange Moldova este partenerul oficial al evenimentului si sustine desfasurarea acestuia deja al doilea an consecutiv. Deschiderea oficiala a avut loc in Piata Marii Adunari Nationale unde a fost inaugurat Oraselul European.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: "Suntem mindri sa sustinem acest eveniment care promoveaza valorile europene in Republica Moldova, deoarece suntem o companie care aducem cele mai noi si mai interesante servicii pe piata de telecomunicatii la standarde europene si le facem accesibile pentru toti locuitorii Moldovei. Orange activeaza conform normelor internationale de calitate, fapt confirmat prin Certificatele ISO de management integrat cu acreditare internationala, care ne-au fost inmanate in aceasta saptamana."

Pe parcursul zilei de 7 mai evenimentele s-au tinut lant, iar moldovenii au savurat muzica formatiilor din Polonia si Romania, si au vizitat expozitia germana „Unde este Europa? ". Spre seara locuitorii Chisinaului au avut parte de un concert sustinut de catre interpreti nationali precum: Serj Kuzenkoff, Natan, Pasha Parfeni, Alexandru Manciu, Karizma si altii. Dupa ora 20.00 au evoluat Stefano Nutti din Italia si formatia Brainstorm din Letonia. Invitatul de onoare al evenimentului a fost Miroslav Lajcak, director executiv pentru Rusia, Vecinatatea Estica si Balcanii Occidentali in cadrul Serviciului UE de Actiune Externa.

De asemenea, oaspetii Oraselului European au participat la prezentari turistice si de afaceri, activitati culturale, concursuri, activitati interactive organizate de catre Ambasadele Statelor Membre ale UE si proiectele finantate de UE, implementate in Moldova. Ei au asistat si la dezbateri publice care au inclus sesiuni de intrebari si raspunsuri cu Ambasadorii UE si cu cetatenii (runda politica si runda economica).

La eveniment au participat Premierul Vlad Filat, Directorul executiv pentru Rusia, Europa de Est si Balcanii de Vest in cadrul Serviciului European pentru Actiune Externa, negociator-sef al UE, Miroslav Lajcak, precum si oficiali moldoveni, si reprezentanti ai misiunilor diplomatice ale statelor UE acreditate in RM.

img_1.jpg img_2.jpg img_3.jpg img_4.jpg img_5.jpg img_6.jpg img_7.jpg img_8.jpg img_9.jpg img_10.jpg img_11.jpg img_12.jpg img_13.jpg img_14.jpg img_15.jpg img_16.jpg img_17.jpg img_18.jpg img_19.jpg img_20.jpg img_21.jpg img_22.jpg img_23.jpg img_24.jpg img_25.jpg img_26.jpg img_27.jpg