12.05.2011 toate
Eurovision 2011 - direct de la Dusseldorf

Marele concurs Eurovision Song Contest este in plina actiune. Pe 10 mai a a vut loc prima semifinala. Baietii nostri din Zdob si Zdub tin pumnii pentru interpreta din Georgia. Roman Iagupov a declarat intr-o conferinta de presa, ce a avut loc la Chisinau, ca ii place mult prestatia interpretei Eldrine si apreciaza originalitatea piesei «One more Day». Ca dovada a unei simpatii mai speciale Zdubii au fost la o petrecere in stil georgian si au ramas entuziasmati.

Au mai gustat din cheful sarbatorii organizate de delegatia din Israel si ii asteapta un after-party pompos de la rusi. Asa cum de fiecare data delegatia din Rusia aduce cu fast super-staruri la petrecerile sale, in acest an va fi prezenta marea balerina Anastasia Volocikova. Chiar daca au nenumarate invitatii la petrecerile diferitor delegatii, baietii nostri nu-si pot permite placerea pentru ca, nici macar fizic nu le ajunge timp ca sa fie prezenti la toate, in plus e nevoie de multe pregatiri pentru marea finala.

Despre voinicii nostri se vorbeste in «gura targului» numai lucruri bune, spre exemplu jurnalistul si show-men-ul rus Andrei Malahov crede ca Zdubii au mari sanse de reusita, iar politicianul rus Alexei Mitrofanov, care mai este si un fan Eurovision, a spus ca: “Zdob si Zdub este trupa si energia ce va ridica multi fani din tarile Europene, la fel si pe cei din Rusia, Ucraina si spera ca in acest an tarile Baltice vor fi mai generoase la punctaj”.

Zdob si Zdub se bucura de o popularitate imensa la Eurovision, presa straina sta cu ochii pe ei si permanent sunt in obiective, chiar recent Roman a oferit un interviu unui post de radio din Berlin.

Ca fapt divers:
Valerica si-a spart trompeta si a fost nevoit sa mearga pina in orasul Koln la un mester emerit ca sa-si repare goarna si sa fie gata pentru marea scena din Dusseldorf. Acum, stati fara griji trompeta e ok si e numai buna de suflat.

Cu alte stiri despre Eurovision 2011 ne vedem tot aici.