21.11.2007 toate
Cesaria Evora – Diva desculta a cantat pe scena Palatului National din Chisinau

Orange sponsorizeaza un concert de exceptie pentru Moldova.

Concertul din 19 noiembrie al Cezariei Evora la Chisinau s-a bucurat de un succes enorm si a facut furori. Diva desculta a iesit pe scena Palatului National insotita de aplauzele unei sali arhipline.

Desi acest concert este primul sustinut de Cesaria Evora in Moldova, cantecele ei au fost mult asteptate. Cesaria a cantat live si a ramas placut surprinsa de faptul, ca melodiile pe care le interpreteaza sunt atat de populare in Moldova. Multi spectatori fredonau impreuna cu vedeta cantecele "Besame Mucho", "Africa" si altele. Concertul a durat circa doua ore, iar intalnirea cu Cesaria a fost una de neuitat. Sunetul perfect si amenajarea luminilor au creat in sala Palatului National o atmosfera deosebita dominata de ritmurile baladelor arhipelagului Capul Verde.

In aceeasi zi, inainte de concert Cesaria Evora a sustinut o conferinta de presa. Diva s-a aratat foarte accesibila si deschisa pentru discutii. Ea a facut poze cu jurnalistii, a acordat autografe si a destainuit mai multe adevaruri despre cariera si viata ei privata.

Cesaria a recunoscut ca ii place foarte mult sa faca shopping. Nu a ratat aceasta placere nici la Chisinau. De asemenea, a ramas fidela si altor tabieturi, la care nu a refuzat nici in cadrul conferintei de presa - tigarile si cafeaua.

Desi pana acum nu a auzit nimic despre Moldova, ea a decis sa accepte includerea tarii noastre in turneu, pentru ca este mereu tentata de dorinta de a cunoaste un public nou.

Diva a infirmat faptul ca este milionara, totodata ea a mentionat ca o mare parte din onorariile ei sunt donate pentru sustinerea tinerilor talente.

Fragilitatea si amabilitatea Cezariei nu au lasat pe nimeni indiferent si au bulversat sufletele celor care au avut ocazia in aceasta seara sa atinga legenda baladelor inedite.

Dupa concert, in cadrul unui interviu, Cesaria a marturisit ca i-a placut foarte mult spontaneitatea publicului de la Chisinau, cu care a retrait impreuna momente fascinante in timpul acestui concert exceptional, pe care il va purta in inima ei.

Prezenta Cezariei Evora la Chisinau a fost un eveniment cu adevarat remarcabil. Sponsorizand organizarea acestui concert precum si a concertului lui Goran Bregovici Orange aduce valorile muzicale mondiale in Moldova.