15.05.2011 toate
Finala Eurovision 2011: emotii, surprize si un show exceptional oferit de Orange

Seara de 14 mai ne-a adus noutati efervescente, Zdob si Zdub - pe locul 12, iar in 2012 ne vedem in Azerbaidjan, Ell & Nikki, au castigat finala concursului Eurovision din acest an.

La Chisinau, finala marelui concurs Eurovision Song Contest 2011 a inceput in Piata Marii Adunari Nationale inca de la ora 19.00, unde zeci de mii de oameni au venit sa tina pumnii pentru Zdubi, sa danseze pe ritmul pieselor autohtone, dar si sa primeasca daruri de la trupa Diskoteka Avaryia, oaspetele evenimentului.

Mii de fani au cantat in unison super-hiturile trupei rusesti Diskoteka Avaryia si s-au bucurat de nenumarate surprize de la compania Orange.

Liudmila Climoc, Directorul General Orange Moldova: "Seara de 14 mai a adunat in Piata Marii Adunari Nationale multi oameni care stiu sa aprecieze muzica de calitate, iar compania Orange Moldova pune pret si acorda importanta acestui aspect. Este un concert extraordinar, cu invitati asteptati, cu surprise, cu oameni frumosi si cu emotii mari pentru trupa Zdob si Zdub ce ne reprezinta tara la Dusseldorf. Noi ii sustinem si, pe viitor, vom continua cu acelasi entuziasm si daruire sa promovam talentele autohtone atat in tara cat si peste hotarele acesteia."

Dupa un program bogat de interpretare live, energie si emotii, Diskoteka Avaryia a felicitat baietii de la Zdob si Zdub pentru show-ul pe care l-au pregatit, pentru profesionalismul si originalitatea scenica, dar si pentru caciulile lor cosmogonice.

Diskoteka Avaryia: "In seara marei finale am fost aproape de Moldova, am simtit publicul deschis si primitor de aici, speram ca Zdubii au sesizat la alt nivel aceasta energie acumulata in Piata Marii Adunari Nationale si vor avea si mai multe forte pentru marea scena de la Dusseldorf. Noi stim pentru cine vom vota: PENTRU SO LUKY!!! Iubim Moldova pentru oamenii speciali si frumosi de aici, pentru merele gustoase, pentru vinurile bune si pentru ospitalitatea calda."

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare, Orange Moldova: "Orange promoveaza muzica in Moldova, Eurovision fiind un evenient foarte important pentru noi. Suntem bucurosi sa sustinem Moldova si Zdob si Zdub la Dusseldorf. Astazi avem cei mai buni artisti autohtoni aici pe scena, si, de asemenea, Diskoteka Avaryia. Cu regret, nu putem vota pentru Zdob si Zdub prin SMS, dar, in inimile noastre, cu totii ii sustinem."

MCMike: "Este o seara extraordinara, cu un aer cald si dispozitie maxima, de fapt, e ceva reprezentativ pentru toate evenimentele organizate de compania Orange Moldova."

Transmisiunea directa din Piata Marii Adunari Nationale a concursului Eurovision Song Contest 2011 a tinut publicul in piata pina la finalul concursului si toti impreuna s-au bucurat pentru punctele oferite de diferite tari participante in concurs: Romania - 12 puncte (maxim), Irlanda , Marea Britanie si Italia – 8 puncte, R. Belarus, Azerbaijan, Ukraina si Rusia – 7 puncte si in final ne-am plasat pe locul 12 cu un total de 97 de puncte.