27.05.2011 toate
Viteza la Internet se schimba cu Orange
Internet Acum a devenit de doua ori mai rapid – de la 21 Mbps pana la 42 Mbps

Orange Moldova a dublat viteza pentru reteaua Internet 3G+ pana la 42 Mbps, iar clientii Internet Acum de la Orange se bucura de cea mai rapida si extinsa retea de Internet 3G+ din Moldova.

Astfel, dupa ce Orange a adus in Moldova cel mai rapid Internet 3G+ fara fir si a construit una din cele mai performante retele 3G+ din lume, viteza pentru Internet 3G+ a devenit de doua ori mai rapida – de la 21 Mbps pana la 42 Mbps. Cu noul modem Huawei E372, se poate naviga cu o viteza reala de pana la 25 Mbps in majoritatea localitatilor cu acoperire Internet 3G+ de la Orange.

Asadar, acum utilizatorii Internet Acum au la dispozitie toate avantajele serviciului Internet Acum la o viteza mai mare.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova:”Serviciul Internet Acum devine si mai performant, deoarece viteza de acces la avantajele retelei globale este disponibila pana la limita teoretica de 42 de Mbps. Astfel, Orange Moldova dupa lansarea in premiera mondiala a tehnologiei HD voice, acum un an a demonstrat in premiera pentru Moldova posibilitatile retelei 4G care asigura o viteza de pana la 100 de Mbps, astazi dubleaza viteza pentru reteaua 3G+. Prin aceasta reconfirmam faptul ca suntem un operator care dispune de cea mai performanta retea 3G+, cat si cele mai accesibile si calitative servicii. Mentionez ca la momentul de fata Orange Moldova are una din cele mai largi acoperiri de 42 Mbps din lume"

+ 1 GB in fiecare noapte toata vara

Cu Internet Acum si serile devin mai interesante deoarece la conectare clientii primesc cate 1 GB gratuit pentru a naviga in voie pe site-urile dorite sau pentru a descarca date. Traficul gratuit este oferit in fiecare noapte, de la 00:00 pana 08:00, toata vara. Deoarece clientii conectati la abonamentul Internet Acum de 300 de lei beneficiaza deja de trafic nelimitat in timpul noptii, ei vor primi +1GB gratuit in perioada zilei. Oferta este valabila pana la 31 august 2011.

Clientii existenti Internet Acum pot beneficia de aceasta oferta pentru o plata unica de 100 de lei.

 • Internet Acum 150 lei +1GB intre 00:00-08:00
 • Internet Acum 200 lei +2GB intre 00:00-08:00
 • Internet Acum 300 lei +1GB intre 12:00-00:00

Mickael Faure Director de marketing si comunicare:” Reteaua Internet 3G+ de la Orange, este unica din Moldova si una din primele din lume care are capacitate de pana la 42 Mbps. Download si 5,76 Mbps Upload. In plus, pe perioada a trei luni toti clientii noi primesc 1 GB gratuit in fiecare noapte toata vara. De asemenea ei au toate beneficiile Internet Acum, navigare nelimitata si dupa consumarea traficului inclus in abonament, trafic gratuit de fidelitate in fiecare luna, dupa 1 an cu Internet Acum.

Utilizatorii Internet Acum au marele avantaj de a pastra mobilitatea, deoarece au acces la Internet oriunde s-ar afla. Astfel, cu Orange aveti acces la retelele sociale in cafenea, puteti citi carti on-line in parc sau verificati e-mailul cand calatoriti prin tara - cu un modem mic care incape in buzunar, Internetul este oricand cu dvs."

La Orange si preturile pentru modemele 3G+ devin mai avantajoase. In cazul in care clientii achizitioneaza unul din abonamentele mai mari vor putea beneficia de preturi speciale pentru modemele de capacitate mare. Astfel, modemul de 21 Mbps este la pretul de la 299 lei, iar cel de 42Mbps la numai 499lei.


Huawei E367
de la 299 Lei

pana la 21Mbps download

Huawei E372
de la 499 Lei

pana la 42Mbps download

Huawei E 5832S
de la 499 Lei

pana la 7,2Mbps download
 

noul Modem 3G+ 7,2Mbps cu Wi-Fi si autonomie de pana la 5 ore

Acum, cu noul Modem Wi-Fi Huawei E5832S de la Orange clientii au posibilitatea sa se conectezei la Internet oriunde in aria de acoperire 3G+ si in acelasi timp, sa oferiti conexiune la mai multe persoane prin Wi-Fi.

Mic, elegant si practic, Modemul Wi-Fi (Huawei E5832S) utilizeaza cea mai buna tehnologie care ofera acces la Internet 3G+ de viteza inalta (pana la 7.2 Mbps download, 5.76 Mbps upload).

Modemului Wi-Fi ofera urmatoarele posibilitati:

 • poate conecta la reteaua 3G+ simultan pana la 5 utilizatori
 • este un dispozitiv stand-alone si poseda autonomie de pana la 5 ore dispune de posibilitatea de a stoca pe card-uri Micro-SD pana la 32 Gbytes de date.
 • poate fi folosit ca un modem obisnuit, prin conectare USB la calculator
 • poseda ecran OLED care permite demonstrarea SMS-urilor primite
 • poate fi folosit impreuna cu orice dispozitiv Wi-Fi (laptop-uri, console de jocuri, telefoane, etc.)
 • este compatibil cu 3G+/3G/EDGE/GPRS

Modemul Wi-Fi poate fi achizitionat, incepand cu 6 iunie 2011, in unul din magazinele Orange la un pret de la 499 lei.

Orange prezinta MacBook Air
O noua generatie de MacBook

airApple MacBook Air – acum este disponibil si la Orange la pretul de la 14999 lei. Cel mai mic si usor laptop de la Apple este acum disponibil cu orice abonament Internet Acum de la 100 lei lunar. In plus primii 5 clienti ce vor achizitiona acest laptop vor beneficia de un cadou- un Apple Magic Mouse de ultima generatie care este primul din lume mouse cu Multi-Touch. Utilizind serviciile Inernet Acum de la Orange cu acest dispozitiv elegant clientii se bucura

 • de toate avantajele pe care le ofera stocarea flash: fiabilitate, viteza si eficienta
 • baterie de cursa lunga de pana la 5-7 ore; grosime de numai 3-17 mm si greutate de numai 1,06kg
 • camera FaceTime si ecran de inalta rezolutie 1366x768
 • performanta portabila cu procesor Intel Core 2 Duo de 1,4 MHz
 • memorie RAM de 2GB

De asemenea, acum in magazinele Orange gasiti noul iPhone 4 de culoare alba la acelasi pret de 9299lei

Versiunea Desktop