26.05.2011 toate
Afacerile se schimba cu Orange

Orange Moldova al saselea an consecutiv este partenerul general al Expozitiei "Forul Intreprinderilor Mici si Mijlocii" care se desfasoara in perioada 25 - 28 mai 2011 inclusiv, in pavilionul central MOLDEXPO.

Liudmila Climoc, director general Orange:“Orange este nu doar un participant activ al evenimentului, ci si un sustinator fidel al Intreprinderilor Mici si Mijlocii. Aici prezentam un sir de oferte generoase pentru acest segment al businessului. In acelasi timp, vom sustine cu premii de valoare castigatorii concursului "Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM", organizat de Ministerul Economiei si ODIMM, si vom oferi cadouri pentru concursul „IMM – model de responsabilitate sociala”.

telefon si minute
totul pentru comunicare

descoperiti noile oferte pentru afaceri

Special pentru companiile mici si mijlocii, Orange a creat o oferta de abonamente, care includ totul - atat telefon, cat si minute pentru apeluri - pentru a pastra mereu legatura cu angajatii si cu partenerii de afaceri.

Andrei Preasca, Director Clienti Corporativi: „La conectare va puteti crea un abonament personalizat. Pe langa ofertele promovate la expozitie, aveti posibilitatea sa alegeti ca impreuna cu telefonul dorit, sa primiti oricare alt abonament disponibil la Orange, care s-ar potrivi mai bine necesitatilor de comunicare. In plus, veti beneficia de un tarif avantajos pentru apeluri in CUG.

Alaturi de ofertele noi, in cadrul expozitiei Orange prezinta si servicii special create pentru necesitatile IMM - servicii convergente, servicii de monitorizare GPS, precum si un larg sortiment de telefoane, modeme, calculatoare”.

Acesta oferta este valabila pentru persoanele juridice, in toate magazinele Orange, la conectare pana pe 30 iunie 2011.150 de minute in retea se ofera lunar, timp de un an, cate 5 minute zilnic valabile 24 ore. Abonamentul include rata lunara a telefonului, care dupa 1 an va fi exclusa. Traficul Internet Mobil gratuit se acorda cate 100 MB lunar timp de 1 an.

Flybox – acum numai 99 lei cu Oficiu Acum 300 lei

Acum, cu doar 99 lei si abonamentul Oficiu Acum 300 lei clientii au la indemana toate solutiile de comunicare pentru o afacere mobila, deoarece se bucura concomitent de Internet 3G+ nelimitat si telefonie fixa intr-un singur dispozitiv. Prin intermediul Flybox, este asigurata conectarea rapida la Internet a mai multor computere la viteza de pana la 7,2 Mbps. In plus, utilizatorii pot conecta un telefon fix pentru a efectua si primi apeluri la preturi speciale.

de ce Orange Oficiu Acum?

acces la internet – oricand si oriunde

 • viteza de Download de pana la 7,2 Mbps
 • posibilitate de conectare atat prin cablu, cat si prin Wi-Fi a mai multor computere
 • Internet nelimitat si dupa consumarea traficului din abonament

apeluri telefonice la pret avantajos

 • apeluri in cadrul grupului de angajati la tarife foarte mici cu serviciul Grup inchis de utilizatori (CUG)
 • apeluri la tarif mic spre toate numerele de mobil Orange
 • pret convenabil pentru apelurile internationale
 • apeluri in retea la doar 10 bani/min cu optiunea Club, pentru clientii persoane fizice
 • posibilitati de a face economii cu optiunile voce – Nopti Nelimitate, Club, Timp Liber, Ore Preferate, Duminici Nelimitate, International, Numar Favorit, Minute aditionale
 • acces la servicii aditionale – Mesagerie vocala, Redirectionarea apelurilor
 • un numar de telefon frumos si usor memorabil pentru promovarea afacerii
 • o singura factura pentru ambele servicii

  un singur echipament de ultima generatie pentru telefonie si Internet Cu ajutorul Flybox clientii au posibilitatea sa conecteze toate dispozitivele Ethernet sau Wi- Fi si sa navigheze pe Internet la viteza inalta. Este usor de instalat si de folosit, iar acum, exista posibilitatea de a uni si un telefon fix pentru a primi si efectua apeluri la pret avantajos.

  • punct de acces Wi-Fi pentru laptop, PDA sau smartphone
  • un port la care se poate conecta orice tip de telefon fix, avand astfel acces imediat la telefonie
  • permite conectarea prin cablu la Internet a pana la 4 PC-uri simultan

  e simplu sa conectati

  • abonament Orange Oficiu Acum
  • Flybox
  • computer (laptop sau desktop)
  • telefon fix

  Iar pe data de 26 mai la ora 16.00, in sala de conferinte, et. II, pavilionul central MOLDEXPO, Orange va prezenta “Noile solutii Orange pentru micul business”, la care sunt invitati agentii economici. Pentru vizitatorii pavilionului central MOLDEXPO, Orange va oferi gratuit conexiune la internet prin Wi-Fi.

Versiunea Desktop