23.05.2011 toate
Orange Music Tour a inceput la Balti

Compania Orange Moldova a dat start turneului Orange Music Tour in orasul Balti.

In data de 22 mai, pe piata Vasile Alexandri din centrul orasului a avut loc un concert extraordinar dedicat Hramului Orasului, care a marcat 590 ani de la prima mentionare in izvoarele istorice. Concertul a inceput la 18:00 si a durat pina la miezul noptii. Baltenii au avut posibilitatea sa savureze melodiile interpretgate de invitatii din Moldova, Ucraina si Rusia. Au incins atmosfera Milenium, Olia Tira, Irina Tarasiuc si Синяя птица.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova:”Compania Orange Moldova este un sustinator fidel al muzicii, care a adus in tara cele mai tari concerte si evenimente muzicale. Astazi savuram impreuna cu locuitorii capitalei de nord sarbatoarea Hramul Orasul. Venim aici cu un concert deosebit si cu ofertele noastre generoase si interesante pe potriva necesitatilor de comunicare a fiecaruia. Surprizele vor urma si pentru alte localitati din Moldova impreuna cu Orange Music Tour.

Octavian Mahu, Primarul Interimar al municipiului BaltiCompania Orange Moldova si de data aceasta ne-a sustinut pentru a organiza aceasta sarbatoare de care se bucura toti locuitorii orasului. Pentru noi este inca un proiect de succes si aici as vrea sa mentionez suportul companiei Orange atit in organizarea evenimentelor culturale, cit si investiile sociale majore facute de catre Fundatia Orange pentru spitalul de copii din municipiu”.

Surpiza evenimentului a fost Balonul Orange care a permis locuitorilor orasului sa urmareasca evenimentul de la inaltime.