09.06.2011 toate
Orange sustine "Ziua Brandurilor"

In data de 9 iunie a avut loc evenimentul „Ziua brandurilor”, organizat anual de Camera de Comert si Industrie Franta-Moldova (CCIFM), cu sustinerea partenerilor: Orange Moldova, Ambasada Frantei in Republica Moldova, Alianta Franceza din Moldova, Mobiasbaca Groupe Societe Generale, Tatrabis si alte companii private.

Scopul evenimentului consta in promovarea schimbului de maiestrie si experienta, dar si de a contribui la modernizarea si dezvoltarea afacerilor din diferite domenii in Republica Moldova.

Jean-Francois MYARD, Presedintele CCIFM : “Anul acesta, in cadrul evenimentului s-a discutat subiectul „Denumirile de origine si calitate”, care este unul foarte actual pentru Republica Moldova, dar si pentru care experienta franceza este recunoscuta si deosebit de importanta. „Ziua brandurilor” este deschisa reprezentantilor comunitatilor de afaceri moldovenesti si straine, profesionistilor, expertilor, functionarilor si studentilor. Subiectele discutate au prezentat interes pentru participanti, deoarece a fost explicat interesul pentru denumirile de origine si de calitate, care este esenta acestora, avantajele in materie comerciala dar si exigentele in termeni de calitate”.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare, Orange Moldova: „Suntem bucurosi sa fim partenerul fidel al acestui eveniment important pentru comunitatea de afaceri din Moldova si straina deja al treilea an consecutiv, deoarece reprezinta o posibilitate extraordinara pentru companii, profesionisti si reprezentanti ai administratiei publice de a face schimb de experienta si de idei inovatoare. Aceste intruniri neprotocolare contribuie indispensabil la dezvoltarea afacerilor si marcilor autohtone atat pe plan national, cat si international”.

La cea de-a treia editie a “Zilei brandurilor” au participat Excelenta Sa Pierre ANDRIEU, Ambasadorul Frantei in Moldova, Domnul Vasile BUMACOV, Ministru al Agriculturii, Domnul Valeriu LAZAR, Viceprim - ministru si Ministru al Economiei, Domnul Wolfgang BEHRENDT, responsabil de sectia politica si economica a Delegatiei Uniunii Europene in Moldova, reprezentanti ai AGEPI (Agentia pentru Proprietate Intelectuala), reprezentanti ai Ministerului Agriculturii, precum si mai multi agenti economici.

Parteneri media: Radio 7 si Radio Discovery