26.06.2011 toate
Sportul se schimba cu Orange

Orange Moldova si Comitetul Olimpic au semnat un contract de parteneriat general.

Evenimentul a avut loc in cadrul ceremoniei oficiale de deschidere a Cursei Olimpice 2011, careia i s-a dat start duminica, 26 iunie,  in  Scuarul Teatrului de Opera si Balet din capitala.

Liudmila Climoc, Director General compania Orange Moldova: „Orange este un sustinator fidel al sportului din Republica Moldova. Pe parcursul mai multor ani, am realizat mai multe proiecte frumoase impreuna cu Federatia de Fotbal din Republica Moldova.  Recent, am anuntat despre parteneriatul cu Federatia de Rugby care demonstreaza rezultate semnificative in cadrul competitiilor internationale,  iar astazi am semnat  parteneriatul general cu Comitetul Olimpic din Republica Moldova. Aceste investitii majore ale companiei noastre reconfirma inca o data responsabilitatea noastra atat fata de cele peste 2 milioane de clienti Orange, cat si fata de societate. Speram ca gratie sustinerii noastre, sportivii moldoveni vor avea mai multe rezultate frumoase la jocurile Olimpice si vom reusi impreuna sa promovam si sa educam in societate atasamentul fata de activitatile sportive”.

Nicolae Juravschi,  Presedinte Comitetul Olimpic: „Acest parteneriat deschide noi posibilitati pentru noi, cei de la Comitetul Olimpic. Suntem mandri de faptul ca am reusit sa lansam acest parteneriat de durata, care constituie un suport esential in promovarea celor mai buni sportivi ai tarii din diferite domenii. Acum impreuna cu Orange participarea sportivilor nostri la Jocurile Olimpice 2012 de la Londra va fi mai eficienta. In semn de recunostinta pentru investitiile facute in dezvoltarea societatii, inclusiv in domeniul sportului, am decis sa  inmanam  companiei Orange premiul Comitetului International Olimpic pentru Responsabilitate Sociala ”.

Contractul de parteneriat cu Comitetul Olimpic din Republica Moldova prevede organizarea Curselor Olimpice 2011- 2012, asigurarea cu echipament si acoperirea cheltuielilor de transport pentru echipa nationala care va participa la jocurile olimpice din Londra 2012, cat si acordarea de premii pentru sportivii olimpici.

Dupa semnarea oficiala a contractului, Liudmila Climoc si Nicolae Juravschi au dat start Cursei Olimpice 2011 de 4 km.

Poze:


Video:

Panorame:
Versiunea Desktop