25.06.2011 toate
Ziua Absolventului la Comrat se schimba cu Orange Music Tour

Al patrulea an consecutiv compania Orange Moldova sustine in calitate de partener general, evenimentul dedicat Zilei Absolventului in Gagauzia.

Absolventii din toata regiunea impreuna cu parintii, prietenii si profesorii au avut parte de un eveniment deosebit, sarbatorind impreuna absolvirea scolii.

Guvernatorul gagauz – Yeri, Dl. Mihail Formuzal, sub auspiciile caruia a fost organizata Ziua Absolventului, a venit in fata tinerilor cu un cuvant de salut. Guvernatorul a mentionat importanta acestei zile atat pentru tinerii absolventi, cat si pentru parinti si profesori, si le-a urat tinerilor succese mari si bafta la examenele de admitere la institutiile superioare de invatamant. Dl. Formuzal a adus multumiri Orange Moldova pentru fidelitatea manifestata fata de proiectul dat si pentru contributia adusa de companie la sustinerea si promovarea generatiei tinere.

Cu aceasta ocazie Orange a premiat 42 cei mai buni si cei mai talentati absolventi care au inregistrat performante deosebite atat la studii, cat si in viata extrascolara. Fiecare premiant a primit un set Orange BoxPrePay, care include telefon 3G Orange F 100, numar PrePay, 40 de lei credit inclus, precum si 1200 MB pentru retele sociale, apeluri video gratuite, timp de 1 an.

“Suntem mandri de faptul ca sustinem acest eveniment deja al patrulea an consecutiv si avem posibilitatea sa premiem cei mai buni tineri din regiune. Orange este o companie care sustine tanara generatie prin burse de merit celor mai buni studenti ai tarii, alte 80 de burse au fost oferite fetelor din scolile internat pentru ca acestea sa-si poata continua studiile, prin parteneriatele durabile cu Universitatile din Republica. Cu aceasta ocazie aduc felicitari tuturor, deoarece ziua de astazi marcheaza pentru fiecare dintre voi un nou inceput. Perseverenta, curaj si fermitate in obtinerea obiectivelor pe care le aveti in viata”, a mentionat Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova.

surprize speciale pentru toti clientii Orange din Comrat

Special cu ocazia Zilei Absolventului, Orange a pregatit si o oferta pentru toti locuitorii Comratului - seturile cu 3 telefoane si 3 numere Orange cu 3000 de minute fiecare pentru convorbiri gratuite intre ele, la pret promotional de 299 lei. Aceasta oferta este valabila pana pe 25 iulie.

Orange Music Tour la Comrat s-a incheiat cu un un concert incendiar care a avut ca invitati speciali interpretii: Olia Tira, Pasha Parfeni, DJ Vzorov, Ionel Istrati, Diana Rotaru, Jucatorul si formatiile Sun Stroke Project si Santa Maffy,