04.07.2011 toate
Turul Frantei cu Live TV pe mobil - vizionati si castigati

Sambata, 2 iulie 2011, 22 de echipe de ciclisti vor demara la linia de start in cea mai importanta cursa a anului – Turul Frantei (Le Tour de France).

Timp de 3 saptamani ciclistii vor avea de parcurs 3.430 km de trasee montane, plate si valuroase in lupta pentru maioul galben in etape si Premiul Mare in final.

Tour de France va cuprinde in acest an 21 de etape si se va incheia pe 24 iulie, ca de obicei, pe Champs Elysees la Paris.

vizionati si castigati

Sustinator pasionat al sportului, Orange Moldova impreuna cu Eurosport ofera posibilitatea fanilor cursei de ciclism sa urmareasca in direct Turul Frantei pe telefonul mobil.

In plus, timp de 3 saptamani, toti au sansa sa castige :
  • saptamanal - 3 seturi oficiale « Le Tour de France »
  • Premiul Mare - un iPhone 4
cum participati

Pentru a participa la concurs, pe durata cursei de ciclism, accesati pe mobil Eurosport, utilizand unul din pachetele Live TV de la Orange.

pachete Live TV
ore incluse 1 ora 60 ore
pret 20 lei
(0,33 bani/min)
40 lei
(0,011 bani/min)
valabilitate o luna

Pentru activare, formati *100#

In fiecare saptamana, dar si la finalul cursei, toti care au accesat cel putin o data Le Tour de France pe mobil cu Live TV, vor participa la tombola pentru desemnarea castigatorilor.

Perioada concursului: 2 -24 iulie 2011.

Live TV in direct de la Orange este disponibil in peste 98% din teritoriul Moldovei in EDGE si 43% in 3G+. Pentru a viziona TV in direct, aveti nevoie de un telefon compatibil cu portalul Orange (m.orange.md). Pachetul Live TV este disponibil 31 de zile din momentul activarii. Taxarea se face per minut. La expirarea perioadei de valabilitate, minutele neutilizate vor fi anulate. Oferta este valabila pentru iPhone din 07.02.2011

Atentie la fraude! Acesta este un concurs oficial Orange. Pentru a participa la concurs trebuie sa indepliniti doar conditiile prevazute in regulamentul concursului.Nu reactionati la apeluri, SMS, sau e-mailuri suspecte prin care vi se cere sa oferiti ceva in schimbul premiilor. Verificati in prealabil informatia – sunati Serviciul Clienti Orange la numarul 777 (pentru persoane fizice) sau 700 (pentru persoane juridice).

regulament