01.08.2011 toate
Un nou magazin partener de generatie NEXT a fost deschis la Chisinau

Astazi, 1 august, Orange impreuna cu distribuitorul « Interacces-M » au inaugurat un nou magazin partener de generatie noua NEXT, care si-a deschis usile in centrul capitalei, pe bulevardul Stefan cel Mare, 64.

Executat in conformitate cu ultimele tendinte afisate in sfera serviciilor clientela, magazinul Orange dispune de toate conditiile necesare pentru deservire la cel mai inalt nivel. asigurand pentru clienti comoditate in acces la tot spectrul de servicii si produse, atat de telefonie mobila cit si Internet.

Avind o suprafata totala de 240 mp2, magazinul este strict divizat in zone de interes pentru clienti : Zona GSM, Zona IT, Zona SoHo, SME. In acest fel, ei vor beneficia posibilitatea de a afla infomatii si de a alege, rapid si comod, orice produs si serviciu Orange, precum si de a semna un contract sau achita o factura fara a astepta prea mult.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova.

" Acest magazin este structurat conform unui concept nou , care a fost implementat cu succes in mai multe tari europene. Acesta prevede o viziune noua de prezentare a produselor si serviciilor noastre - mai simpla si mai accesibila pentru toti cei care vor vizita acest magazin.

Clientii nu vor trebui sa se deplaseze prea mult pentru acces la informatia despre serviciile si produsele de care dispunem, pentru ca totul este la indemana. In acelasi timp, ei vor putea oricand beneficia de consultanta din partea expertilor Orange in legatura cu acestea. Am rationalizat si spatiul pentru deservirea propriu-zisa si, in acest fel, vom asigura rapiditate in deservire"

La randul sau, Adrian Panuta, Director Vanzari Orange a adaugat: "Venim cu o viziune revolutionara in deservirea clientilor nostri, menita sa le ofere mai multa calitate si confort in descoperirea, testarea si achizitionarea produselor si serviciilor pe care le oferim. Suntem in pas cu ultimele tendinte europene si acest fapt ne bucura, pentru ca locuitorii din Republica Moldova merita tot ce este mai bun".

Toti cei prezenti la inaugurarea noului magazin au avut parte si de un program artistic sustinut de Pasa Parfeni ,alaturi de alti interpreti si formatii autohtone.