10.08.2011 toate
Acum puteti schimba punctele PrePay si pe accesorii

Apeluri, SMS, trafic Internet, telefoane sau reduceri la telefoane – le primesc cadou toti cei care sunt inregistrati la programul puncte PrePay.

Partea placuta e ca nu trebuie decat sa comunicati asa cum sunteti obisnuit, iar pentru fiecare apel, SMS si traficul Internet utilizat, primiti gratuit puncte pe care le puteti schimba apoi pe cadourile dorite.

Partea si mai buna e ca lista beneficiilor disponibile din puncte PrePay se extinde. Acum aveti la dispozitie si intreaga gama de accesorii Orange.

Genti, huse pentru telefoane, stick-uri USB, jucarii moi, tricouri, magneti pentru frigider, brelocuri si nu numai – daca aveti 5000 de Puncte sau mai mult, puteti veni chiar acum la unul din magazinele Orange cu buletinul pentru a alege oricare dintre aceste obiecte.

Rata de schimb: 100 Puncte PrePay = 4 lei

Aveti timp sa va bucurati de oferta si daca inca nu ati acumulat numarul de puncte necesar sau abia intentionati sa va inregistrati la programul Puncte PrePay - oferta este valabila pana la sfarsitul anului.

Pentru a va inregistra, e suficient sa expediati o singura data un SMS gratuit la numarul 2000. Dupa aceasta, veti primi Puncte PrePay la inceputul fiecarei luni, in mod automat.

Oferta este valabila pentru toti clientii PrePay care sunt de cel putin 6 luni in retea, au cel putin 5000 de Puncte PrePay, sunt in statut activ, au balanta contului pozitiva.