23.08.2011 toate
Noile oferte PrePay, Abonament si Internet Acum - mai mult se schimba cu Orange

La Orange, stim cat de placut e sa te distrezi impreuna cu toti prietenii, sa descoperi lucruri noi si interesante si sa fii aproape pe cei dragi, chiar si atunci cand sunt departe. De aceea, pentru acest inceput de toamna, am pregatit noi oferte PrePay, Abonament si Internet Acum, pentru ca fiecare dintre noi sa aiba parte de mai multe surprize, descoperiri si distractie alaturi de prieteni.

PrePay

  • 1000 lei credit gratuit, la conectare
  • dublu trafic cu Pachetele Multimedia
  • seturi de telefoane pentru fiecare

Abonament

  • 1000 minute si 1000 MB sau Numar Favorit International, la conectare
  • optiuni noi la pret promotional pentru toti
  • noi modele de telefoane cu beneficii suplimentare

Internet Acum

  • pana la 36 GB gratuit, timp de 1 an
  • laptop cu modem 3G incorporat cu 1900 lei reducere
PrePay

1000 lei credit gratuit, la conectare
La PrePay, clientii noi au acum mai multe posibilitati de distractie. La conectare, fiecare primeste 1000 de lei credit gratuit pentru apeluri si Internet Mobil, din prima zi – un an intreg.

si cadou – un CD cu hiturile Eurovision Moldova
In plus, cu pachetele PrePay noi, clientii primesc un cadou – un CD cu cele mai tari hituri Eurovision Moldova , inclusiv piesa Zdob si Zdub „So lucky”.

dublu trafic cu Pachetele Multimedia
Mai multe posibilitati pentru distractie au si cei care sunt deja la PrePay. Acum, la alegerea Pachetelor Multimedia, clientii primesc de 2 ori mai mult trafic la acelasi pret. De exemplu, pachetul 180 MB de 50 de lei, clientul primeste acum 360 MB trafic.

seturi de telefoane pentru fiecare
La PrePay, am pregatit si seturi de telefoane pentru toate varstele, care de asemenea ofera mai mult.

totul inclus pentru cei care prefera sa navigheze pe Internet de pe telefonul mobil:

  • telefon 3G
  • pachet PrePay cu 40 lei credit

si gratuit timp de 1 an:

  • 1000 lei credit pentru apeluri si Internet
  • 1200 MB pentru odnoklassniki si facebook
  • apeluri video in retea


 
Orange Senior pentru bunicii dragi

Orange Senior este un cadou util pentru bunicii dragi. Setul contine un telefon cu functii simple si usor de folosit, cu butoane si cifre mari, sunet tare, lanterna, radio si alarma, plus numar PrePay si 500 lei credit pentru apeluri in retea.

Cei care isi doresc un telefon practic si durabil pot alege pachetul, care include telefon Nokia 1616 si numar PrePay cu 40 lei credit.

Abonament

1000 minute si 1000 MB sau Numar Favorit International
Din 23 august curent, la conectare la Abonament, clientii noi pot alege una din cele 2 oferte noi, pentru a fi mai aproape de prietenii din tara sau de rudele de peste hotare. Astfel, cu abonament Pantera sau Delfin de la 80 lei, clientii noi pot alege sa beneficieze timp de 1 an de 1000 minute in retea si 1000 MB trafic Internet sau de apeluri gratuite, cate 20 minute lunar, cu un Numar Favorit International.

Noii abonati Delfin 50 sau Fluture pot sa opteze intre 480 minute in retea si 480 MB pe un an sau Numar Favorit International cate 10 minute lunar.

optiuni noi la pret promotional
Cei care deja sunt conectati la Abonament se pot bucura de placerea comunicarii cu prietenii, beneficiind de noile optiuni:

optiune pentru Internet mobil
85 minute in retea si 85 MB trafic Internet 30 lei/luna
Numar Favorit International 20 minute 25 lei/luna


telefoane si beneficii suplimentare pentru toti la Abonament
La Abonament, am pregatit si o oferta de telefoane in rate, potrivite pentru navigare pe Internet, care includ si trafic gratuit.

sunet clar al conversatiilor cu Orange Atlanta
Telefonul 3G Orange Atlanta, cu HD Voice incorporat. Iar aceasta inseamna calitate perfecta a conversatiilor, fara bruiaje si zgomote de fundal, atunci cand ambii interlocutori folosesc astfel de telefoane. Orange Atlanta este disponibil cu 50 lei/luna si ofera in plus 1 ora Live TV gratuit si 50 MB gratuit lunar. Avansul initial este de 299 lei.

 

recomandat pentru tineri – Orange Stockholm
Orange Stockholm disponibil in rate cu 50 lei/luna este recomandat pentru tineri, fiind cel mai accesibil smartphone la Abonament. In plus, fiecare telefon include 100 MB trafic gratuit in fiecare luna, timp de un an. Avansul initial este de 799 lei.

 

pentru bunicii dragi – telefonul Orange Senior
Orange Senior, telefonul simplu, cu taste si litere mari, este disponibil si la Abonament, cu 25 lei/luna. In plus, fiecare telefon include 300 minute gratuite pentru 1 an. Avansul initial este de 299 lei. Prin intermediul acestei oferte, care presupune crearea unor facilitati de comunicare persoanelor in varsta, Orange isi reconfirma statutul sau de companie social-responsabila.

 

Aceste oferte sunt disponibile si in magazinul web Orange, unde pot fi gasite si alte oferte interesante.

in plus, continua ofertele PrePay Magic Zone si primul apel gratuit dimineata
Cu PrePay Magic Zone, ca prin magie, preturile la apeluri scad in toata tara, cu pana la 99%. Astfel, clientii pot comunica mai mult cu toti cei din reteaua Orange. La Abonament ziua se incepe cu buna dispozitie, deoarece de la 6:00 la 12:00, primul apel in retea este absolut gratuit.

Internet Acum

pana la 36 GB gratuit, timp de 1 an
Internetul este locul unde mereu poti sa descoperi ceva interesant. De aceea, cu Internet Acum abonatii noi primesc timp de 1 an pana la 36 GB de trafic gratuit, ca sa afle mai multe lucruri interesante in cea mai rapida retea din Moldova, deja de 42 Mbps. Pe masura trecerii timpului, fiecare primeste mai mult trafic gratuit in fiecare luna, iar apoi continua sa primeasca trafic de fidelitate.

Pentru abonatii Internet Acum de la 150 lei existenti aceasta oferta este valabila pentru o plata unica de 100 de lei.

laptop mereu conectat cu modem 3G incorporat
La conectare la Internet Acum, laptopurile Acer D255 si ZTE V60 cu modem 3G incorporat pot fi achizitionate la pret promotional de 4499 lei si respectiv 2999 lei. Acestea sunt disponibile si cu abonament de 1GB la 100 lei pe luna.

Detalii despre noile oferte Orange sunt disponibile:

  • pe site-ul www.orange.md,
  • in magazinele Orange
  • la numarul 777.