01.09.2011 toate
Wi-Fi gratuit de la Orange - cadou pentru locuitorii orasului Soroca

Acum, toti doritorii din Soroca vor putea naviga gratuit pe Internet in parcul central din localitate, unde pe 28 august Orange Moldova a inaugurat zona Orange Wi-Fi.

In cadrul ceremoniei oficiale Mickael Faure, Directorul de Marketing si Comunicare de la Orange a mentionat:

"Este prima zona Wi-Fi creata de Orange in Moldova si am decis ca prima locatie sa fie in Soroca. Pentru noi este foarte important sa asiguram accesul populatiei din regiuni la serviciile de Internet. Prin aceasta investitie reconfirmam statutul nostru de companie social responsabila, care are ca obiectiv contributia la dezvoltarea regionala si facilitarea accesului populatiei la cele mai interesante si inovative servicii."

Elena Bodnarenco, Primar Soroca: "Este un cadou frumos din partea companiei Orange adus in dar locuitorilor orasului cu ocazia sarbatorilor nationale. Prin crearea acestei zone Wi-Fi in parcul central noi am facut inca un pas spre modernizarea localitatii. Internetul devine astazi o necesitate. Iar acum avand doar un laptop sau telefon fiecare se va putea conecta gratuit la reteaua 3G Orange de pana la 42 de Mbps".

Cu ocazia lansarii zonei Wi -Fi in Soroca, Orange a pregatit oferte speciale foarte generoase pentru toti locuitorii din Soroca si o tombola cu premii. De asemenea, locuitorii orasului au avut posibilitatea sa savureze peisajul pitoresc de la inaltime cu balonul Orange.