01.09.2011 toate
Sustinem impreuna echipa nationala in meciul din preliminariile EURO 2012, Moldova – Ungaria

Suntem un fan fidel al fotbalului. De aceea, deja al patrulea an consecutiv participam la dezvoltarea acestui joc si sustinem Federatia Moldovei de Fotbal (FMF) in organizarea evenimentelor legate de sportul preferat al moldovenilor.

In acelasi timp, ne-am convins nu o data ca suporterii imping echipa spre victorie. De aceea, marti, 6 septembrie, va invitam pe stadionul Zimbru ca sa sustinem jucatorii echipei nationale in meciul din preliminariile EURO 2012, Moldova – Ungaria.

Meciul va incepe la ora 20:45, iar biletele pot fi achizitionate la ghiseele stadionului.

Disputa dintre Moldova – Ungaria va putea fi urmarita si direct pe telefonul mobil, cu doar 0,011 lei/min cu pachetul Live TV 60 ore sau 0,33 lei/min cu Live TV 1 ora, care pot fi activate formand *100#.


castigati bilete gratuite la meci

Totodata, microbistii inflacarati care sunt si clienti Orange, au posibilitatea de a castiga bilete la meci participand la o extragere automata.

Pentru aceasta, expediati un singur SMS fara text la 2012, pana pe 4 septembrie.

regulament

In total, 15 castigatori vor primi cate 2 bilete.

Fanii paginii Orange de pe facebook, care vor veni primii cu comentarii, de asemenea, vor avea parte de bilete gratuite.

La fel, si ascultatorii fideli ai postului de radio HIT FM vor avea posibilitatea sa castige bilete la meci in cadrul concursului, care va fi lansat incepind cu 1 septembrie.

Pana in prezent, Orange a animat evenimente din domeniul fotbalului, cum ar fi Euro 2004, Cupa Liceelor la Fotbal "Gura Cainarului", Cupa Nationala a Moldovei,Campionatul Mondial 2006 si Campionatul Mondial 2010.