05.09.2011 toate
Orange Music a prezentat a doua editie Orange White Night

Cea de-a doua editie a evenimentului Orange With Night a avut loc in data de 3 septembrie intr-o atmosfera incendiara. Noaptea alba cu Orange Music, care a devenit cel mai important eveniment alb al muzicii electronice din tara a revenit cu legendarul Myon & Shane 54.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare Orange Moldova: "Suntem foarte bucurosi ca acest concept european a prins atat de bine aici in Moldova si este pe placul tinerilor. Prin organizarea acestui eveniment noi am extins aria stilurilor muzicale pentru a raspunde tuturor solicitarilor, inclusiv a celor care adora muzica electronica. Orange este un sustinator si promotor fidel al valorilor muzicale si Noaptea alba reconfirma acest lucru".

Myon&Shane 54: "Este un eveniment superb. Ne place foarte mult. Scena animata, dotata cu cele mai tari instalatii de lumina, 70 kWatt sunet, spatiu divizat pe zone si un public extraordinar."

Toti cei prezenti si-au putut impartasi impresiile transmitand mesaje SMS care puteau fi vizualizate pe ecranele mari instalate pe scena. Iar deliciul serii l-a constituit faptul ca participantii la eveniment au colorat cu adevarat noaptea venind imbracati aproape toti in alb.

50 de fani pasionati de acest gen de muzica, care au participat la concursul de pe pagina Orange pe Facebook au primit bilete gratis. Iar cei care au venit la eveniment in tinute albe mai originale au fost promovati primind bilet VIP in locul celui simplu.

Myon & Shane 54 este unul dintre cele mai avangardiste duete de muzica electronice dance. Remix-urile si piesele originale semnate de ei care sunt in topul clasamentelor muzicale, inclusiv Beatport Download Chart, au cucerit publicul chisinauean. .

Myon&Shane 54 sunt favoritii celor mai faimosi DJ din lume, mentinandu-se ani in sir in randul celor mai buni o suta, conform reitingului DJ Mag. In acelasi timp, elita de DJ ai lumii, printre care Tiesto si Above&Beyond, includ in seturile si show-urile lor radio track-urile Myon&Shane 54.

Myon&Shane 54 sunt fondatorii show-ului si podcastului International Departures, care a devenit hit in intreaga lume. Ei sunt preferatii lui Armin van Buuren si rezidenti la diverse festivaluri de pe glob, ei fiind printre putinii care au avut onoarea sa-si prezinte seturile la jubiliarul ASOT 400.