11.12.2007 toate
Acum un magazin Orange si la Soroca

Orange devine si mai aproape de clientii sai din toate regiunile Moldovei. Astazi,11 decembrie, Orange a mai inaugurat un magazin nou in orasul Soroca. Acesta transpune conceptul de imagine Orange si ofera vizitatorilor un spatiu multifunctional.

Cel de-al 9-lea magazin din reteaua proprie Orange este primul in Soroca. Noul sediu are o suprafata de 90 de metri patrati, iar volumul investitiilor este de circa 100 de mii de dolari. Astfel, acesta este amenajat conform standardelor europene Orange.

Ceremonia de inaugurare a fost una deosebita si a trezit interesul locuitorilor. "Reteaua de magazine Orange se extinde rapid, mai ales in regiuni. De asemenea, dupa trecerea la brandul Orange, s-a extins si numarul punctelor de vanzare. Suntem bucurosi sa asiguram accesul la serviciile noastre in toate localitatile din Moldova. In acest fel, continuam sa facem tot posibilul ca serviciile si produsele Orange sa fie accesibile pentru toti locuitorii tarii", a mentionat Jerome Poulain, Directorul Marketing Orange, in cadrul ceremoniei.

Evenimentul a inclus si un concert cu participarea vedetelor autohtone. Iar vanzarile produselor si serviciilor au inceput imediat dupa ceremonia de deschidere.

Vizitatorii au avut posibilitatea sa testeze produsele Orange, iar cei pasionati de inovatii au acces la o zona speciala, unde pot face testari ale acestora pe telefonul mobil.

In decembrie 2007 Orange va mai deschide un magazin in Chisinau.