23.09.2011 toate
Simplu, calitativ, comod, operativ - sunt caracteristicile care au impresionat cel mai mult utilizatorii modemelor de test 4G de la Orange

Cu ocazia lansarii expozitiei Orange Expo, Orange a oferit posibilitatea de a testa avantajele tehnologiei de generatia a patra.

Anul trecut am prezentat cu succes 2 teste publice 4G si am aratat publicului larg cum aceasta tehnologie poate sa ne schimbe viata. Astfel, am demonstrat ca 4G contribuie la imbunatatirea si dezvoltarea internetului de banda larga fara fir. Tehnologiile de generatia a patra faciliteaza afacerile, activitatea mass-media, acordand un suport esential societatii in majoritatea domeniilor de activitate.

Serviciile bazate pe tehnologia LTE care pot fi disponibile in viitorul apropiat pentru toti utilizatorii Internet Acum prezinta caracteristici impresionante:

  • experienta fibrei fara fir care ofera viteze de la 60 la 100 Mbps
  • accesarea unui continut bogat, cu o grafica impresionanta
  • descarcarea fisierelor voluminoase (fotografii, clipuri video HD si chiar 3D)
  • vizionarea TV in direct in format HD si chiar 3D
  • accesarea jocurilor interactive online pentru a juca cu prietenii din intreaga lume

Pentru a savura din plin experienta utilizarii tehnologiei de generatia a patra Orange a oferit posibilitatea de a testa 4G utilizatorilor serviciului Internet Acum si a solicitat impresiile lor.

viteza mare de descarcare a fisierilor de pe Internet

Rodica Cioranica, Director VIP Magazin
Am incercat tehnologia 4G de la Orange. Am ramas impresionata de posibilitatile pe care le ofera aceasta tehnologie. Cred ca noile servicii care vor fi posibile pentru toti utilizatorii Internet Acum odata cu lansarea acestei tehnologii vor fi impresionante.


calitate si mobilitate in utilizare

Sorina Stefarta, redactor - sef Timpul
Cred ca lansarea oficiala a retelei de generatia a patra Internet Acum va aduce mai mult confort si servicii incredibile. Am reusit sa accesez un continut bogat, cu o grafica impresionanta, sa descarc fisiere voluminoase. Deoarece sunt jurnalista, pentru mine viteza de la 60 la 100 Mbps inseamna rapiditate in transmiterea informatiei, in descarcarea fisierelor, deci comoditate, deoarece am utilizat acest modem pentru transmiterea si accesarea informatiei atat la birou, cat si acasa sau la evenimente.


operativ si simplu

Nicolli, Prezentatoare Prima Ora, Prime
"Cred ca tehnologia LTE care ofera viteze de la 60 la 100 Mbps si mai mult, va permite diversificarea semnificativa a experientei utilizatorilor de internet fara fir in banda larga. Durata raspunsului de acces se micsoreaza pana la cateva milisecunde. Iar acest lucru permite introducerea unei game variate de aplicatii de divertisment, precum si automatizarea operatiunilor efectuate de la distanta. Vor fi disponibile multe servicii noi, care in prezent nici nu sunt de imaginat. De exemplu, transmisiuni live la TV cu suportul tehnologiei 4G.


posibilitatea de a crea spitale ale viitorului

Andrei Oncuta, Vicedirector, Institutul de neurologie si neurochirurgie
"Am avut ocazia sa testez tehnologia LTE anul trecut in cadrul testului organizat de Orange la cea de-a 16-a sedinta a Consiliului Coordonator al Comunitatii Regionale in domeniul Comunicatiilor, acum un an. Acum am testat modemul 4G de la Orange si sunt sigur ca odata cu lansarea acestei tehnologii in domeniul sanatatii, va fi posibila crearea unor spitale "ale viitorului", care vor imbunatati semnificativ sistemul de asistenta medicala acordat pacientului. Tehnologiile 4G fac posibila chirurgia si asistenta chirurgicala online. De asemenea, acestea permit furnizarea de informatii esentiale despre pacient in timp real, direct la patul lui, in cabinetele de examinare sau camera de urgenta, ceea ce noi numim TeleHealt Manager. Aceste solutii mobile vor permite conectarea fizica a medicului cu starea curenta a pacientilor si luarea imediata a deciziilor cu privire la tratament, in baza analizei datelor primite operativ"

Partenerii media a primei editii Orange Expo sunt posturile TV Prime si 2Plus.