26.09.2011 toate
Primul telefon 3D din lume, calatorii virtuale cu Spheric, sunet care reda totul - sunt doar cateva inovatii care au fost prezentate in cadrul primei expozitii Orange Expo

Orange Moldova a invitat toti doritorii in zilele de vineri, sambata si duminica, 23, 24 si 25 septembrie, sa descopere viitorul la prima expozitie de inovatii care ne schimba viata – Orange Expo.

Timp de 3 zile circa 4 mii de oameni au putut vedea, asculta, simti si incerca telefoane, tablete, casti virtuale si alte obiecte care in prezent sunt disponibile in doar cateva exemplare in intreaga lume.

Tot la Orange Expo a fost posibila vizionarea filmelor in aer liber, participarea la competitiile de jocuri video pe ecran mare sau pur si simplu petrecerea placuta a timpului la terasele special amenajate.

Orange Expo a prezintat o gama variata de inovatii amplasate in 7 zone: dream (viseaza), share (impartaseste), play (joaca-te), watch (priveste), feel (simte) si listen (asculta)

4G tot mai aproape
Tehnologia 4G ofera posibilitatea de a viziona emisiuni in direct cu Internet fara fir in format HD. De asemenea, 4G permite descarcarea fisierelor de 100 MB in doar cateva secunde sau navigarea si jocurile on-line la viteza mare.

Dupa demonstratia publica in premiera nationala in iulie 2010, vizitatorii au avut ocazia din nou sa descopere ultima generatie de Internet fara fir 4G cu viteze de pana la 100 Mbps.

primul telefon 3D din lume
Filmele 3D pot fi vizionate la cinema, acasa la TV, iar acum si pe telefonul mobil. Fara ochelari speciali, dar la fel de impresionant. De acest lucru sau putut convinge la Orange Expo toti doritorii, unde au avut posibilitatea sa testeze primul telefon 3D din lume de la LG.

calatorii virtuale cu Spheric
Vizitarea unui muzeu sau castel din alta tara, zborul cu parapanta sau inotul cu delfinii. Castile virtuale Spheric au transferat vizitatorii in realitatea virtuala de 360°, unde imaginile sunt insotite de sunete si se schimba firesc in orice directie.

sunet care reda totul
Cu noua inventie Surround-sound Audio Conference a fost posibila transmiterea nu doar a sunetelor vocale, dar si a celor de anturaj, intr-o calitate si nivel de realism incredibil.

mai mult
La Orange Expo fiecare vizitator a putut sa testeze noul ceas de mana de la LG care poate suna si de la care se poate accesa si impartasi cu altii continut multimedia.

Partenerii media a primei editii Orange Expo au fost posturile TV Prime si 2Plus.