03.10.2011 toate
Orange este un partener fidel al sportului

La Orange, credem ca oamenii care au pasiuni merita sa fie sustinuti. De aceea, din iunie 2010, ne-am alaturat echipei nationale de fotbal, prin parteneriatul cu FMF.

Marti, 11 octombrie, la noi acasa, va fi disputat meciul din preliminariile EURO 2012, Moldova – San Marino. Ne-am convins nu o data ca suporterii imping echipa spre victorie. De aceea, va invitam in aceasta zi pe stadionul Zimbru ca sa-i sustinem pe ai nostri.

Meciul va incepe la ora 21:00, iar biletele pot fi achizitionate la ghiseele stadionului.

castigati bilete gratuite la meci

Fotbalul este mai interesant cand e urmarit din tribune. Iar daca sunteti microbist si in acelasi timp client Orange, aveti posibilitatea sa castigati biletele la meci.

Biletele, cate 2 per castigator, vor fi distribuite prin extragere. Pentru a participa la aceasta, expediati un singur SMS fara text la numarul 2012. Pretul unui SMS este standard. Un numar de telefon va fi inclus doar o singura data in baza de date a extragerei. Tombola este automata.

In total, 15 castigatori vor primi cate 2 bilete.
Perioada concursului: 03 octombrie – 9 octombrie 2011.

Atentie la fraude! Acesta este un concurs oficial Orange. Pentru a participa la concurs trebuie sa indepliniti doar conditiile prevazute in regulamentul concursului. Nu reactionati la apeluri, SMS, sau e-mailuri suspecte prin care vi se cere sa oferiti ceva in schimbul premiilor. Verificati in prealabil informatia – sunati Serviciul Clienti Orange la numarul 777.

regulament