11.10.2011 toate
Hramul Chisinaului se schimba cu Orange

Orange Moldova impreuna cu Primaria municipiului Chisinau si in parteneriat cu VictoriaBank invita toti chisinauenii si oaspetii capitalei la Hramul Orasului, care va fi organizat in data de 14 octombrie.

Un spectacol inedit, pe ritmuri romanesti si balcanice, va transforma Piata Marii Adunari Nationale intr-o nunta moldoveneasca. Evenimentul sustinut de trupa Zdob si Zdub si invitatii din Romania - Mahala Rai Banda vor incinge atmosfera de toamna. De fapt, ca si conationalii nostri, Mahala Rai Banda au cucerit mapamondul cu stilul lor inconfundabil numit „balkan beat”, un stil in acelasi timp autentic si sofisticat, seducator si fascinant. In muzica lor se regaseste spiritul romanesc, sounduri familiare dar interpretate intr-o maniera proprie si moderna.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare, Orange Moldova: „Suntem mandri de faptul ca impreuna cu Primaria municipiului Chisinau organizam Hramul Orasului Chisinau. Si de data aceasta ne-am straduit sa venim cu un concept original al evenimentului, care presupune o scenografie speciala, amenajarea scenei si implicarea mai multor actori, astfel incat chisinauenii sa aiba parte mai mult decat de un concert. Toata Piata Marii Adunari Nationale va fi antrenata intr-o nunta moldoveneasca cu acelasi spirit de veselie si distractie. Anul acesta ii vom avea parteneri pe VictoriaBank, care pentru prima data va participa impreuna cu noi la organizarea acestei sarbatori.

Marina Gospodarenco, Director Strategie si Marketing, VictoriaBank: „Hramul Orasului este cea mai mare si mai asteptata sarbatoare a anului, care aduna pana la 100,000 de oameni in PMAN. Ne bucuram ca vom organiza acest eveniment in parteneriat cu Orange Moldova si Primaria mun. Chisinau, care este partenerul nostru si in alte proiecte de anvergura.

VictoriaBank il prezinta pe Morandi, care de Ziua orasului va incinge publicul intre orele 22:00 - 23:00. Ne-am propus sa-l invitam anume pe Morandi, pentru ca la ziua de azi, acesta este unul dintre cei mai populari artisti internationali.

In acest context, tinem sa va invitam sa fiti alaturi de noi pe 14 octombrie pentru a sarbatori frumoasa aniversare a capitalei Republicii Moldova, in cel mai frumos show al anului, intr-un stil deosebit de alti ani, cu invitati senzationali si parteneri pe masura”.


Igor Dinga, producator Zdob si Zdub: ” Asteptam acest eveniment de jumatate de an. Ne dorim foarte mult sa impresionam publicul prin acest spectacol care sper ca va fi pe placul tuturor. Special cu aceasta ocazie am invitat-o in show-ul nostru pe Bunica, pe DJ Vasile si alti artisti de muzica populara. Cred ca impreuna cu artistii trupei Mahala Rai Banda vom prezenta ceva deosebit si incendiar. Va asteptam cu mult drag!”

Concertul organizat de Hramul Orasului Chisinau cu suportul companiei Orange, al muncipiului Chisinau in parteneriat cu VictoriaBank va incepe la ora 20:00 in Piata Marii Adunari Nationale.

Distractia se schimba cu Orange!