12.10.2011 toate
Orange si fotbalul - un parteneriat de succes

Marti, 11 octombrie, la noi acasa, a fost disputat meciul din preliminariile EURO 2012, Moldova – San Marino. Ne-am convins nu o data ca suporterii imping echipa spre victorie. De aceea, Orange a oferit microbistilor posibilitatea sa castige gratuit 15 bilete pentru doua persoane pentru a savura jocul de pe stadionul Zimbru si a sustine echipa nationala.

Olivier Prentout, manager brand si comunicare Orange Moldova: “Orange Moldova este un sustinator si promotor fidel al fotbalului. Fiind un fan declarat al fotbalului, Orange continua sa participe la dezvoltarea acestui joc. Impreuna cu Federatia Moldovei de Fotbal (FMF) deja al patrulea an, compania sustine organizarea evenimentelor legate de sportul preferat al moldovenilor. SI acest meci care face parte di preliminarele Euro 2012 a adus multe emotii pozitive microbistilor din Moldova.”

Pana in prezent, Orange a animat evenimente din domeniul fotbalului, cum ar fi Euro 2004, Cupa Liceelor la Fotbal "Gura Cainarului", Cupa Nationala a Moldovei si Campionatul Mondial 2006, Campionatul Mondial 2010.