15.10.2011 toate
Un hram incendiar la Chisinau

Circa 100 de mii de spectatori s-au adunat in centrul Chisinaului in seara de 14 octombrie pentru a sarbatori Hramul capitalei si cea dea 575-ea aniversare.

Un spectacol inedit, pe ritmuri romanesti si balcanice, a incins Piata intr-o adevarata nunta moldoveneasca.

Acesta a fost unul dintre evenimentele de anvergura ale anului, organizat de Orange Moldova, Primaria Municipiului Chisinau in parteneriat cu VictoriaBank cu prilejul Hramului orasului Chisinau si al celor 575 de ani de la infiintarea localitatii. Si pentru ca Moldova pitoreasca este, prin definitie, una traditionala, nici de aceasta data nu a lipsit muzica, care ne-a oferit intr-un mod extrem de ingenios un show pe cinste cu sonoritati artistice la pachet.

Mahala Rai Banda: "Fiind pentru prima data la Chisinau am fost onorati de aceasta invitatie, care a parvenit din partea companiei Orange si a prietenilor nostri de la Zdob si Zdub. Impreuna am realizat un show pe cinste care speram ca a adus multe emotii pozitive. Este un proiect care a reusit nu doar gratie artistismului si abordarii creative, dar si a echipamentului tehnic de calitate. Dar, desigur, cel mai mult ne-a bucurat publicul, care este unul extraordinar aici la Chisinau."

Morandi: "Spre deosebire de colegii mei nu sunt pentru prima oara la Chsinau. Dar de cate ori revin aici ma simt foarte bine. Sunt fericit de fiecare data sa descopar ca nivelul organizarii unor asemenea concerte este tot mai inalt si de data aceasta chiar am ramas impresionat. Imi place foarte mult Moldova, locuitorii orasului Chisinau, iar drept dovada este si duetul meu cu Mishelli, care vine din Soroca. Admir tinerii din Chisinau pentru energia enorma a carora am fost insotit astazi pe toata durata recitalului".

Zdob si Zdub: "A fost un spectacol extraordinar. Multumim companiei Orange care au fost receptivi si au acceptat ideea noastra de a ne incinge intr-o nunta moldoveneasca. Am asteptat acest concert si suntem multumiti de realizarea acestuia. Speram ca impreuna cu prietenii nostri de la Mahala Rai Banda am incalzit sufletele chisinauenilor prin muzica seducatoare si fascinanta".

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: "Suntem mandri de faptul ca al patrulea an consecutiv sarbatorim impreuna cu toti chisinauenii Hramul orasului. Este cel mai important eveniment al capitalei si suntem fericiti ca aducem tuturor multa dispozitie buna. Anul acesta am prezentat publicului mai mult decat un concert, un spectacol inedit cu conotatie nationala, care sa fie pe placul tuturor. Prin asemenea evenimente pastram traditiile si ne asiguram viitorul."

Ludmila Vangheli, Vice-presedinte VictoriaBank: "Hramul capitalei este cea mai mare si mai asteptata sarbatoare a anului, care a adunat in PMAN pana la 100 de mii de oameni. Ne bucuram ca am organizat acest eveniment impreuna cu Orange Moldova si Primaria Chisinau, care este un partener de incredere al nostru si in realizarea altor proiecte de anvergura. VictoriaBank l-a prezentat la Chisinau pe Morandi. Ne-am dorit sa-l invitam anume pe el, deoarece este unul dintre cei mai solicitati artisti de talie internationala, care se bucura de popularitate in randul tinerilor. Noi suntem o banca care acorda o atentie sporita acestui segment. Si desi avem multe produse interesante si avantajoase pentru ei, de data aceasta ne-am dorit sa le oferim o seara de distractie si sper ca am reusit".
Dorin Chirtoaca, Primarul Municipiului Chisinau: "Am avut parte de o sarbatoare pe cinste. Muzica buna, dispozitie pe potriva si o atmosfera incendiara. Chiar daca Chisinaul este la o varsta care depaseste jumatate de mileniu, acesta este un oras tanar, modern, puternic si in plina dezvoltare, impreuna cu toate localitatile din componenta sa. Si acest lucru l-am sesizat cu totii in seara sarbatorii. In calitate de Primar General, vreau sa asigur de tot respectul meu companiile Orange Moldova si VictoriaBank, care sunt parteneri pe masura evenimentului, pentru plusul de valoare si calitate adus acestei sarbatori dragi tuturor chisinauenilor".

Versiunea Desktop