26.10.2011 toate
Orange Music prezinta Turneul Mondial “Group Therapy” al trupei legendare Above & Beyond

Acum aveti un motiv in plus sa marcati ziua de 18 noiembrie in calendar pentru ca anume vineri aveti ocazia sa participati la un show exceptional, organizat de Orange Music special pentru Ziua Studentului - „Group Therapy”. Group Therapy, nominalizat pentru titlul de cel mai bun show din lume de revista MixMag, va avea loc la MoldExpo, pavilionul 2, alaturi de artistii care au cucerit lumea muzicii electronice - Above & Beyond. Dupa primul eveniment in Moldova pe care legendara trupa de DJ a calificat-o ca fiind una din cele mai tari petreceri din cariera lor, Above&Beyond revin la noi in tara, promitandu-ne inca un eveniment remarcabil de muzica electronica.

despre eveniment

“Above & Beyond Group Therapy World Tour” este un eveniment de talie mondiala conceput si dezvoltat integral de echipa din Marea Britanie.

Timp de cateva ore vom avea parte de o terapie in grup cu sunet, lumini, imagini si efectele speciale spectaculoase. Iar pentru confort maxim spatiul va fi distribuit pe zone: de dans, de jocuri si de odihna.

Special pentru acest eveniment a fost dezvoltat un model computerizat de sonorizare, prevazut pentru a atinge o putere si claritate maxima a sunetului pe toata suprafata pavilionului.

Va fi disponibila si o zona VIP cu cea mai avantajoasa priveliste a evenimentului, intrare separata, bar cu un sortiment bogat de bauturi si ring de dans.

despre artisti

Above & Beyond sunt un trio de DJ, radio show-ul carora, Trance Around The World, aduna saptamanal peste 20 de milioane de ascultatori. Ei sunt cei care au ajuns in Cartea Recordurilor Guiness pentru ca au reusit sa adune simultan un milion de spectatori la unul din show-urile lor.

Above & Beyond fac parte din TOP 5 cei mai buni DJ din lume alaturi de Armin van Buuren, David Guetta, Tiesto si Deadmau5. In 2011, ei au lansat mult asteptatul album “Group Therapy” care este unul din cele mai vandute albume de muzica electronica pe iTunes si Beatport.

Turneul lor include un numar impresionant de locatii, precum Tokio, Singapore, Beirut, San-Francisco, Buenos Aires, Beijing, Praga, iar acum si Chisinau.

Statutul onorific de Opening DJ in cadrul turneului il are talentatul artist australian Jaytech, care este favoritul celor din Above & Beyond datorita aliajului de tonuri clasice de sintezatoare analogice si a sunetului cald progressive.





Jaytech este si headliner-ul casei de discuri Anjunadeep, unul din principalele label-uri underground din lume.

Totodata, pe 18 noiembrie, Orange Music prezinta si talente autohtone:

Maxim Sunbeat

Unul dintre cei mai populari DJ si sound-produceri din Moldova, care este bine cunoscut nu doar in tara, dar si peste hotare. Seturile sale sunt o improvizatie pura, ce imbina piese Deep, Tech House si Techno dinamic.

Lanvary

Un duet format din doi producatori cunoscuti autohtoni - Sander si Nkoder. Ei au reusit sa se impuna printr-un sunet adanc progressive si niste groove-uri de invidiat si sa lanseze un numar de release-uri pe case de discuri de talie mondiala. Lanvary sunt considerati posesorii celui mai deosebit si calitativ sound dintre toti producatorii din Moldova.

Serge Kino

Excentric si capabil de a surprinde pe oricine prin stilul sau de mixaj. Combina stiluri diferite, deseori mixeaza piese pe care nu le auzi in cluburile orasului. Seturile sale sunt mereu o surpriza pe care nu o poti anticipa.

despre “moneda de plata”

La eveniment functioneaza un sistem simplu de plati prin cupoane, cu valoarea de 10 lei fiecare. Cupoanele pot fi procurate la casieriile specializate amplasate la intrare. Cupoanele nu pot fi returnate si sunt valabile doar in cadrul evenimentului.

despre bilete

Numarul de bilete este limitat si pot fi procurate din 26 octombrie in magazinul Orange din centrul comercial MallDova, etajul 3. Iar toti cei care la procurare prezinta telefonul cu cartela Orange, au oportunitatea de a beneficia de o reducere considerabila.

Din 26 octombrie pana pe 11 noiembrie:

bilet simplu
200 lei, cu telefon Orange
250 lei, fara telefonOrange

bilet VIP
300 lei, cu telefon Orange
350 lei, fara telefon Orange

Din 12 pana pe 18 noiembrie:

bilet simplu
400 lei, cu telefon Orange
450 lei, fara telefon Orange

bilet VIP
600 lei, cu telefon Orange
650 lei, fara telefon Orange

Biletele pot fi procurate zilnic, de la 16:00 pana la 20:00.

despre surprize
Special pentru acest eveniment Orange a pregatit 2 surprize placute:

pentru studenti
18 noiembrie este Ziua Studentului, cu aceasta ocazie oferim studentilor o serie limitata de bilete la pret redus de 170 lei.

Aceste bilete vor fi distribuite in institutiile de invatamant superior din Moldova prin organizatiile studentesti. Vanzarea biletelor va incepe din 28 octombrie.

pentru fanii telefoanelor avansate

Fiind tanar esti mereu in cautare de experiente senzationale. De aceea, acum la Abonament, dar si la PrePay, aveti acces la mai multe modele de telefon BlackBerry, care ofera modalitati rapide si avantajoase de acces la Internet si retelele sociale, datorita unui algoritm special de optimizare a traficului internet. Cu BlackBerry aveti acces permanent si instant la e-mail si puteti face schimb de mesaje cu prietenii prin mai multe tipuri de Instant Messaging. Pana pe 18 noiembrie, toti cei care procura un telefon BlackBerry de la Orange, primesc 2 bilete VIP de pana la 1200 lei, gratuit.

Ne vedem pe 18 noiembrie la “Above & Beyond Group Therapy World Tour”.

Pentru informatii, apelati 068 500 707.

Organizatorul evenimentului - NRG Events, simbolul calitatii in industria club din Moldova