04.11.2011 toate
Nelimiteaza-te cu BlackBerry de la Orange

Toti utilizatorii telefoanelor BlackBerry de la Orange se bucura de si mai multa libertate in comunicare. In premiera pe tara, Orange lanseaza optiunea BlackBerry nelimitat pentru toti clientii sai.

Aceasta inseamna ca de azi putem lasa cuvintele sa zboare, folosind toate posibilitatile de comunicare BlackBerry care, utilizate prin APN blackberry.net, pot fi folosite nelimitat;

  • chat (Instant Messaging si BlackBerry Messenger, cu ajutorul putem comunica in timp real utilizatorii acestei marci de smartphone din intreaga lume)
  • retele sociale, inclusiv Facebook si Twitter
  • e-mail cu acces in timp real la 10 casute postale
  • navigare pe Internet.

Astfel, acum toti cei care prefera un mod activ de viata si comunicare au posibilitatea sa beneficieze din plin de avantajele telefoanelor inteligente BlackBerry de la Orange, care, printre altele, sunt disponibile la pret foarte avantajos pentru smartphone.

Optiunile BlackBerry nelimitat pot fi activate atat la PrePay (cu 29 lei pentru 7 zile si 99 lei pentru o luna), cat si la Abonament (cu 89 lei pentru o luna si 129 lei cu 500 MB aditional pentru alte APN-uri).

Night Life Top 100
Cu ocazia lansarii acestei optiuni, fanii paginii Orange pe facebook, in special tinerii clubberi, sunt invitati sa participe la concursul – Night Life Top 100. Pentru aceasta, participantii trebuie sa incarce o poza intr-un club, iar cei care primesc cele mai multe like-uri, au sansa sa castige unul din 5 telefoane BlackBerry, care vor fi distribuite saptamanal. La final, va fi formata o comunitate de top 100 clubberi, care pe langa faima vor primi si premii speciale.

Mai multe surprize placute ii asteapta pe cei care planifica sa se distreze in acest weekend intr-un club de noapte sau sa mearga la shopping.

Astfel, in data de 4 noiembrie seara, in clubul Drive, si in seara de 5 noiembrie, la Studio, toti participantii vor avea ocazia sa descopere avantajele fantastice ale celui mai popular smartphone in randul tinerilor din intreaga lume si sa se bucure de premiile de la Orange. Aceaste oportunitati sunt valabile si pentru cei care planifica sa mearga la cumparaturi sambata, dupa orele 15.00, la Malldova sau duminica la centru comercial Sun City.

De asemenea, in cadrul promotiilor organizate in cluburile de noapte si centrele comerciale clientii vor primi vouchere speciale, care procurarea unui telefon BlackBerry de la Orange, ofera optiunea BlackBerry nelimitat gratuit, timp de 3 luni.

detalii pe www.orange.md/blackberry