22.11.2011 toate
O noapte de distractie cu Above&Beyond si BlackBerry

O noapte de distractie cu Above&Beyond si telefoanele BlackBerry de la Orange a avut loc pe 18 noiembrie la Moldexpo. Circa 3000 de tineri au participat la unul din cele mai iconice evenimente de muzica electronica din Republica Moldova.

Acesta este al doilea concert al trupei la Chisinau, de data aceasta concertul facand parte din turneul World Tour "Terapie Group" si acest eveniment este cel mai grandios cadou de la Orange Music pentru tineri de Ziua studentului.

Mickael Faure, Director Marketing&Comunicare, Orange Moldova:” In aceasta seara avem un concert foarte bun cu trupa Above&Beyond, care a venit in Moldova pentru prima data in primavara anului trecut si s-a bucurat de succes. EI se claseaza pe locul 5 in topul celor mai buni 100 de DJ . Suntem cu totii fericiti sa-i vedem in Moldova

Above&Beyond :” Suntem pentru a doua oara in Moldova, spectacolul din 2010 a fost unul din cele mai bune din anul trecut. Suntem fericiti ca am revenit, am asteptat mult aceasta seara.

Tinerii au avut parte de o noapte de distractie de neuitat. De asemenea, cei interesati au avut posibilitatea sa testeze gama vasta de telefoane BlackBerry.

Eugen, utilizator BlackBerry: „Imi place foarte mult acest telefon si apreciez si oferta de la Orange. Trei luni de utilizare a serviciului Internet nelimitat, gratuit este o optiune foarte buna pentru tineri.

Natalia, utilizator BlackBerry:”Imi place foarte mult , este mereu impreuna cu mine ma salveaza de multe ori, este un prieten adevarat.

Sergiu, utilizator BlackBerry:”Sunt niste telefoane performante cu multe posibilitati.

Oferta Orange - nelimiteaza-te cu BlackBerry - este dedicata tuturor utilizatorilor telefoanelor BlackBerry de la Orange care se pot bucura acum de si mai multa libertate in comunicare.

Aceasta inseamna ca putem lasa cuvintele sa zboare, folosind toate posibilitatile de comunicare BlackBerry care, utilizate prin APN blackberry.net, pot fi folosite nelimitat:

  • chat (Instant Messaging si BlackBerry Messenger, cu ajutorul caruia putem comunica in timp real cu utilizatorii acestei marci de smartphone din intreaga lume)
  • retele sociale, inclusiv Facebook si Twitter
  • e-mail cu acces in timp real la 10 casute postale
  • navigare pe Internet.
  • Astfel, acum toti cei care prefera un mod activ de viata si comunicare au posibilitatea sa beneficieze din plin de avantajele telefoanelor inteligente BlackBerry de la Orange, care, printre altele, sunt disponibile la pret foarte avantajos pentru smartphone.

    Optiunile BlackBerry nelimitat pot fi activate atat la PrePay (cu 29 lei pentru 7 zile si 99 lei pentru o luna), cat si la Abonament (cu 89 lei pentru o luna si 129 lei cu 500 MB aditional pentru alte APN-uri).