06.12.2011 toate
Nou la Orange - internet fix prin fibra optica pentru afacerile mici si mijlocii

Reteaua de internet fix de la Orange s-a extins. Viteza fibrei optice este disponibila acum in principalele orase ale tarii: Chisinau, Balti, Cahul, Calarasi, Comrat, Falesti, Orhei, Soroca, Straseni, Ungheni, noi localitati urmand sa fie conectate in scurt timp. Iar acum, avantajele internetului fix de la Orange devin accesibile si pentru firmele mici si mijlocii cu noi abonamente create special pentru afaceri:

Internet Pro 500
  • trafic nelimitat
  • viteza:
    10 Mbps acces resurse internationale
    100 Mbps access resurse nationale
Internet Pro 500 Trafic
  • trafic nelimitat
  • viteza:
    primii 100 GB la viteza de 25 Mbps,
    restul la 5 Mbps acces resurse internationale
    100 Mbps access resurse nationale
500 lei/luna 500 lei/luna

WiFi router si bonus – cadou la conectare
Cu fiecare abonament nou cu o durata minima a contractului de 24 luni primiti cadou - conectare gratuita si WiFi router. Iar firmele care detin abonament de telefonie mobila de la Orange primesc in plus bonus in valoare de 2000 de lei pe care poate fi utilizat la procurarea telefoanelor, tabletelor si accesoriilor in unul din magazinele Orange.

conectare gratuita + WiFi router + bonus: 2000 lei

Recomandam ofertele Internet Pro pentru:
  • birouri de avocatura
  • cabinete notariale
  • cabinete stomatologice si medicale
  • intreprinderi individuale etc

Mod de conectare
Mai multe detalii despre posibilitatile de conectare, le puteti afla apeland Serviciul Clienti Corporativi la
numarul 022 575 740.

Informatii legale

1) viteza de acces indicata reprezinta capacitatea canalului oferit in reteaua Orange. Viteza reala de acces poate varia in functie de factori care nu depind de vointa Orange, cum ar fi traficul tehnic, performanta echipamentului terminal utilizat de client, incarcarea retelei Orange, capacitatea retelelor terte prin care este tranzitat traficul, capacitatea serverlor accesate de client, etc.

2) In perioada minima a contractului, clientul nu are dreptul sa schimbe abonamentul contractat pe alt abonament cu plata lunara mai mica.

3) Conectarea grauita se ofera in cazul in care distanta de la cel mai apropiat punct de agregare al retelei de fibra optica Orange si locatia clientului la care se solicita conectarea nu depaseste 300 metri. In cazul in care aceasta distanta este mai mare, costul conectarii va fi stabilit in mod individual in baza unui calcul efectuat de Orange.

4) Bonusul este valabil timp de 24 luni de la data activarii liniei Internet fix. In cazul schimbului de titular al liniei Internet fix, suspendarii serviciului Internet fix sau rezilierii contractului pentru asemenea linie din motive imputabile Clientului, bonusul se anuleaza.