15.12.2011 toate
Impreuna aducem bucuria sarbatorilor de iarna familiilor cu multi copii

In ajunul sarbatorilor de iarna, compania Orange Moldova si Fundatia Orange au lansat o campanie de colectare de fonduri prin SMS-uri „Saniutele sperantei” pentru ajutorarea familiilor cu multi copii din tara.

Campania a fost anuntata in cadrul concertului de caritate pe ritmuri Latino si armonii Jazz sustinut de Geta Burlacu si formatia „Univox Vocal Band”, care a avut loc pe 15 decembrie in incinta Filarmonii Nationale „Serghei Lunchevici” din Chisinau. Deja al patrulea an, concertul este organizat cu suportul financiar al companiei Orange.

Geta Burlacu, interpreta de muzica usoara: „Multumesc companiei Orange pentru sustinere si fidelitate in organizarea concertului de caritate de Craciun. Impreuna cu Orange reusim nu doar sa distram publicul larg prin acest concert, pe care, traditional, il organizam in ajunul sarbatorilor de iarna, dar si sa ajutam copiii defavorizati. Toate fondurile colectate in urma comercializarii biletelor la concert vor fi alocate pentru sustinerea copiilor defavorizati. Cu rugaciune, credinta si dorinta toate sperantele se realizeaza.

Tatiana Malachi, spectatoare: „Cred ca toti oamenii de pe planeta trebuie sa faca caritate.

Nadejda Savca, spectatoare: „ Speranta inseamna tot! Ajutand pe altii, te ajuti pe tine insati. Cand daruiesti speranta cuiva, aceasta vine si in casa ta.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova, Membru al Consiliului Fundatiei Orange: ”Imi face o deosebita placere sa anuntam astazi, impreuna cu Geta Burlacu, cu care avem o colaborare frumoasa de mai mult de 4 ani, lansarea unei campanii de colectare de fonduri prin SMS “Saniutele sperantei”. Aceasta campanie este dedicata familiilor cu multi copii din Republica Moldova care au nevoie de ajutor.

In perioada 15 decembrie 2011 – 15 ianuarie 2012, toti clientii Orange vor avea posibilitatea sa transmita SMS-uri la numarul scurt 7474, iar Fundatia Orange va dubla suma adunata in camanie si o va aloca pentru sustinerea mai multor familii cu multi copii din tara. Va multumim pentru faptul ca ne sustineti si ne ajutati sa aducem spiritul sarbatorilor de iarna pentru copiii defavorizati.

Valoarea unui SMS este de 8 lei, inclusiv TVA. Numarul de mesaje care pot fi expediate la 7474 este nelimitat.

De asemenea, clientii Orange mai pot contribui la realizarea proiectului prin procurarea unei felicitari sociale cu mesajul campaniei, care vor putea fi gasite in magazinele directe Orange, incepand cu data de 26 decembrie 2011. Costul unei felicitari este de 5 lei, iar Fundatia Orange si in acest caz va dubla suma adunata din vanzarea felicitarilor si o va aloca pentru necesitatile beneficiarilor campaniei.

Pe parcursul campaniei, vor fi selectate familiile cu multi copii si identificate necesitatile acestora. Incepand cu 16 ianuarie 2012 si pana la sfarsitul lunii februarie 2012, fiecare familie beneficiara a proiectului va primi suportul necesar exprimat in bunuri. Bunurile vor fi distribuite fiecarei familii in parte de voluntarii Orange.

Proiectul „Saniutele sperantei” este realizat in parteneriat cu Consulatul General Roman din Cahul, Centrul de Informatii Universitare si Ministerul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei al Republicii Moldova.