26.12.2011 toate
Oraselul de poveste Orange

Compania Orange Moldova se pregateste pentru intampinarea sarbatorilor de iarna asa cum se cuvine. Impreuna cu orasenii, Directorul General al Companiei Orange Moldova si Primarul General al capitalei au aprins luminile de sarbatoare si in Scuarul Teatrului de Opera si Balet unde Orange a creat un orasel de poveste.

Dorin Chirtoaca, Primarul General al Municipiul Chisinau: "Impreuna incercam sa aducem mai mult spirit de Craciun, mai mult spirit se sarbatoare la Chisinau. Chiar daca deocamdata nu avem zapada, aceste frumuseti din jurul nostru ne aduc cu adevarat mai multa atmosfera de sarbatoare, mai multa bucurie. Multumesc din suflet organizatorilor, companiei Orange, pentru initiativa. Felicitari tuturor cu ocazia sarbatorilor de iarna”, a spus Dorin Chirtoaca".

Liudmila Climoc, Directorul General al Companiei Orange Moldova:"In acest an Orange Moldova a pregatit o campanie inedita de Craciun. Aceasta este deosebita nu doar prin faptul ca este in format 3D dar si prin spiritul ei de poveste. Ne-am dorit foarte mult sa aducem acest spirit aici in Scuarul Teatrului de Opera si Balet si am decis sa cream acest minunat orasel de poveste. Tot ce ne-am propus sa facem constituie un aport modest la crearea celui mai frumos impodobit oras care va bucura atat locuitorii Chisinaului, cit si oaspetii capitalei.

Personaje din poveste, miros de brad, ciocolata fierbinte, vin fiert si covrigi, toate pot fi gasite in Oraselul de Poveste Orange. Ba mai mult, toti vizitatorii oraselului vor fi intimpinati de Mos Craciun care cu multa atentie le va asculta dorintele. Iar pe parcursul zilei si pana seara tarziu aici vor rasuna colinde si uraturi. Sper foarte mult ca acest orasel sa fie pe placul chisinauienilor, deoarece expresia multumirii oamenilor ne permite si noua sa traim din plin satisfactia muncii facute cu pasiune de intreaga echipa de la Orange.

Oraselul de Poveste Orange va fi deschis pentru public in perioada 24 decembrie - 8 ianuarie, in fiecare zi, de la 10:00 pana la 22:00. Fiecare poate intra in aceasta lume de basm unde in asteptare sunt Mos Craciun, reni, urai polari, mascotele Orange, dar si simbolul anului care vine - dragonul.

Aici dainuie o atmosfera feerica de basm, cu pomi care par ciopliti din gheata, animale din ghirlande de lumini, personaje din povesti si un pom grandios de Craciun. Tot in Oraselul de Poveste se pot degusta izvar si dulciuri traditionale pentru sarbatorile de iarna, pot fi ascultate cetele de colindatori si uratori si savurata magia sarbatorilor.