25.01.2012 toate
Orange premiaza utilizatorii help.orange.md

Echipa de traineri a Serviciului Clienti a organizat in perioada sarbatorilor de iarna o intalnire cu cei mai activi utilizatori ai site-ului help.orange.md

Orange Help este un instrument comod de interactiune cu clientii care prefera comunicarea de pe web. Aici utilizatorii pot gasi raspuns la intrebari, fie din informatia plasata, fie adresand intrebare noua, dupa autentificare.

Scopul intalnirii era de a-i cunoaste mai bine si de a-i premia pe acei care s-au manifestat activ in sustinerea proiectului, precum si de a primi un feedback despre aplicatia Orange Help.

Oaspetii au facut cunostinta cu directorul si managerii departamentului Serviciului Clienti, au vazut cum lucreaza consultantii, pe acei pe care ii aud, dar niciodata nu-i vad. Baietii si-au expus liber parerea venind cu idei originale, iar o mare parte a sugestiilor si recomandarilor propuse urmeaza sa fie implementate.

Pe langa help.orange.md , Orange are o prezenta activa pe retele de socializare facebook, twitter, Google+, astfel fiind si mai aproape de clientii sai.