17.02.2012 toate
Orange Cafe - cu dragoste pentru tine

Orange Cafe si-a redeschis larg usile, acum nu dor intr-un nou design al interiorului, dar si intr-o formula deosebita de activitate.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: „Acest local este dedicat tuturor celor care doresc sa se simta bine impreuna cu persoanele dragi si copiii. Deasemenea, poate fi un local perfect pentru a stabili intalniri de afaceri, a face prezentari de carte sau de clipuri video”.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare, Orange Moldova: „Suntem mandri sa anuntam deschiderea oficiala a Orange Cafe, care este amplasata la etajul 2 al magazinului Orange Studio. Noul design al interiorului, cat si echipamentul tehnic instalat aici ne va permite sa organizam multe evenimente interesante. Astfel, vom avea un program saptamanal de animare care va include lansari de carte, lansarea de clipuri video, vizionarea colectiva a meciurilor de fotbal, dar nu voi divulga astazi toate surprizele”.

Olea Tira, interpreta: ”Aici este foarte dragut, atmosfera e calda si linistita. Totodata, cand vezi scena instalata, intelegi ca aici poti avea parte de o seara fierbinte cu prezentari de piese si dansuri”.

Pasa Parfeni, interpret: ” Orange cafe m-a surprins cu alura europeana si atmosfera foarte placuta. Amplasarea in inima capitalei si accesul asigurat la Internet sunt perfecte pentru a petrece util si placut timpul”.