10.03.2011 toate
Orange Music White Night

Vineri, 9 Martie, in pavilionul num. 2 MoldExpo, Orange a colorat noaptea in nuan?e de alb la cel mai luminos eveniment al ?arii – Orange Music White Night, editia a 3.

Cel mai important eveniment alb a revinit pentru a deschide sezonul de primavara impreuna cu head-linerii serii, guru al muzicii electronice – Ferry Corsten si noul star – Mat Zo.

Despre eveniment

Orange Music White Night este principalul eveniment alb din Republica Moldova. Primul eveniment a fost o surpriza placuta pentru organizatori, deoarece majoritatea celor care au venit la eveniment – au purtat haine albe. Iata de ce la cel de-al doilea party , organizatorii includ dress code obligatoriu valabil si pentru cel de-al treilea eveniment – top alb si partea de jos in nuan?e deschise.

Data pentru Orange Music White Night editia a 3-a nu a fost aleasa aleatoriu, ci pentru ca este – Ziua Interna?ionala a DJ-ului, data importanta pentru industria de club. De atmosfera incendiara s-au bucurat atat creatorii de muzica club/trance, cit si fanii acestui stil de muzica Orange Music White Night.

Mickael Faure, Director Marketing si Comunicare Orange Moldova: " Suntem foarte bucurosi ca acest concept european a prins atat de bine aici in Moldova si este pe placul tinerilor. Prin organizarea acestui eveniment noi am extins aria stilurilor muzicale pentru a raspunde tuturor solicitarilor, inclusiv a celor care adora muzica electronica. Orange este un sustinator si promotor fidel al valorilor muzicale si Noaptea alba reconfirma acest lucru".