13.03.2011 toate
Finala Nationala Eurovision 2012 a fost vizionata de 800 000 de telespectatori

Anul acesta, Pasha Parfeny va reprezenta Republica Moldova la concursul Eurovision Song Contest 2012 la Baku, cu piesa "Lautar".

Pasha Parfeny a captivat publicul prin carisma si profesionalismul cu care s-a prezentat in timpul show-ului. Pentru al cincilea an consecutiv, compania Orange Moldova este alaturi de castigatorul etapei nationale a concursului Eurovision Song Contest.

Liudmila Climoc, Director General Orange Moldova: „In aceasta seara, probabil, am avut parte de cel mai complicat joc. Intr-adevar, toate piesele au fost prezentate cu suflet, si fiecare participant a avut o prestatie foarte buna. Competitia a fost foarte aprinsa. Am incercat sa dam valoare piesei, artistului si show-ului”, a declarat directorul general Orange Moldova, Liudmila Climoc.

De asemenea, Directorul General Orange a mai spus ca interpretul moldovean va fi sustinut si la Baku. „Cred ca Pasha, care este eroul serii de astazi, are sanse mari la concursul din Azerbaidjan”.

Si organizatorii au fost multumiti de rezultat, aratandu-se incantati de show. „Suntem foarte multumiti de sustinerea Orange. Vedem ca ne-a reusit ce ne-am propus, am vrut un spectacol mai frumos decat cele din anii precedenti - ne-a reusit! Am lucrat mult sa otinem un show deosebit”,a declarat directorul postului Moldova1, Angela Sarbu.

Finala Nationala Eurovision 2012 a fost vizionata de circa 800 000 de telespectatori.

Orange Moldova este partenerul general al acestui concurs al cincilea an consecutiv. Pe parcursul activitatii sale, Orange Moldova a avut mai multe colaborari frumoase de acest gen: Festivalul International de muzica a tinerilor talente "Chipuri de prieteni", concerte cu Goran Bregovic si Cesaria Evora, Geta Burlacu, Studio One, Dan Balan, Pavel si Cleopatra Stratan, Nelly Ciobanu, Scorpions, Lara Fabian si altii.